Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat
F12-14

Söderköpings Idrottsklubb
vs
Åby IF
Söderköpings IdrottsklubbvsÅby IF

  INFORMATION

Matchstart:lör 19 juni, 15:00
Plats:Rinken på Ramunderskolans skolgård
Samling:14:30, Rinken Ramunderskolan
Aktivitetsinfo: Välkomna till en rolig träningsmatch för flickor födda -14 på hemmaplan mot ÅBY iF!

Vi kommer att spela 3-mannafotboll på en plan med sarg, och det är ett roligt tillfälle att få träna på att spela match! Vi spelar 3 x 10 min, och har ingen målvakt. Vi kommer inte att räkna mål, och utser ingen vinnare, utan vi träffas bara för att spela och ha roligt tillsammans! För de allra flesta är detta den första matchen de spelar!

Vi samlas på Ramunderskolans skolgård vid rinken kl 14:30. Barnen ska ha på sig blå shorts (går såklart bra med andra shorts om man inte har just de blå) fotbollsstrumpor, benskydd och fotbollsskor, det är konstgräs så det går bra med dubbar om man har det. Matchtröjor delas ut på plats. Glöm inte en vattenflaska!

Det går bra att parkera vid sporthallen Vikingen och sedan gå över gatan. Se gärna till att ha gått på toaletten innan vi samlas, då det är en bit att gå för att hitta en toalett, och det är ju tråkigt att missa matchen på grund av det.

Vi välkomnar max 1 vuxen/barn i publiken enligt rådande restriktioner.

Det kommer att spelas två matcher för F-14 efter varandra denna dag, då Åby IF har många fler spelare, men vi kallar er till en av matcherna. Om någon skulle vara intresserad av att vara med på båda matcherna kan ni skriva en notis om detta när ni svarar på kallelsen, så kontaktar vi er angående detta.

Hoppas vi ses på lördag!

/Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Våra sponsorer