Info Kolmården cup
2021-07-29 13:52

Hej Allihopa !

Nästa vecka är det fotbolldags igen med träning tisdag och torsdag på vikingavallen 17-18:30 som vanligt. På fredag 6/7 åker vi till Kolmården cup. Här kommer lite information som är bra att känna till.

Samling: Kl 07:00 Sporth. Vikingen / Badet. Hör av er om ni åker direkt!

Matcher: Första match för båda lagen startar kl 9:00

Boende: Stugor First Camp Kolmården 2 st 6 bädd 3 st 4 bädd.

Stuga 1: Fredrik, Algot, Olle, Faniel, Kareem, Vincent P

Stuga 2: J-O, Samuel, Ryan, Alex, Isak, Abdi

Stuga 3: Magnus, Leo, Liam L, Vincent Svensson (P12)

Stuga 4: Lars (Enzos pappa), Enzo, Frans, Thomas

Stuga 5: Markus (Liam H:s pappa), Liam H, Albin, Milton

Packlista:

- underlakan

- örngott, alt. egen kudde

- påslakan, alt. sovsäck/sovtäcke

- blåa träningsstället

- gärna extra vita strumpor om man har

- glöm ej benskydd !

- målvaktshandskar ( för de det är aktuellt för )

- vattenflaska

- kläder ombyte

- badkläder

- övr. nödvändigt för att sova över

Lagen: Meddelas efter träningen på tisdag 3/8.

Övrigt:

Meddela J-O, Fredrik eller Magnus om ni har några restriktioner angående bad och dylikt. För de föräldrar som inte planerar att följa med är det vikigt att lämna telefonnummer som vi kan nå er på om något skulle strula. Det är ju första gången vi övernattar tillsammans någonstans.

Mvh Tränargänget

Dålig länk
2021-07-20 14:10

Hm länken jag la ut blev visst inte så bra. Gå in på kolmården cups hemsida och gå in under "schema och resultat" - "pojkar 10 år födda 2011" istället.

Kolmården Cup
2021-07-19 21:13

Motståndarlag och matchtider finns nu uppdaterade på kolmården cups hemsida . Pojkar 10 (födda 2011) - Kolmården Cup 2021 Results (kolmardencup.se)  Vad gäller boendet är vi placerade i två 6 bäddsstugor och tre 4 bäddsstugor ( 24 st bäddar). Vi placerar 1 vuxen i varje stuga. 1 tränare i varsin stuga. Enzos förälder Lasse eller Nina i en , då är det en stuga över som det behövs en vuxen i. Vi blir 19 spelare, 3 tränare och två föräldrar som sover över.

Ledare ansluter
2021-07-18 09:50

Magnus Andersson (Leos pappa) som varit med och hjälpt till vid träningar och matcher emellanåt ansluter nu som tränare till vårat lag. Vi hälsar honom välkommen till ledargruppen.

Information angående Kolmården Cup kommer ut inom kort.

Matcher nästa helg
2021-05-23 22:02

Hej

Först och främst tack för en trevlig söndag tillsammans med er spelare och föräldrar.

Ni har nu fått kallelser i eran mail till nästa helgs matcher , mot Linghem hemma fredagen 28/5 kl 17:30 och Sleipner borta den 30/5 kl 12:00. Hör av er om det skulle vara några problem. Vi har tagit beslut om att hålla trupperna som var idag intakta åtminstone över helgen 5-6 för att alla ska få spela både bortamatcher och hemmamatcher samt stöta på varierat motstånd. Vi hörs och syns i veckan.

Mvh Tränargänget