Välkommen till bolleken!

Här hittar du aktuell information om Bolleken.

Här anmäler du ny spelare: ANMÄLAN

Här läser du allt du behöver veta som förälder: FÖRÄLDRASIDAN
Bolleken startar upp igen 31/1
2021-01-25 10:08
Då har kommunen tagit ett officiellt beslut om att öppna upp idrottshallarna igen för barn och ungdomar.

Det betyder att bolleken startar upp igen nu på söndag den 31/1efter ett lite längre juluppehåll.

Precis som tidigare tränar vi Söndagar klockan 10:00-11:00 i Ramunderhallen.

Vi hälsar alla spelare välkomna åter!

Uppehåll till 31/1
2020-12-22 14:08
Bolleken tar uppehåll till den 31/1 2021.

De nya restriktionerna gör gällande att alla idrottshallar är stängda i Söderköpings Kommun åtminstone fram till den 24/1. Efter det kan det förlängas, så det finns en risk för att starten kan komma att bli än senare. Håll utkik här för att få information om när vi startar upp igen.
Bolleken 20-21 har startat för spelare födda 2015
2020-11-25 14:34
Bollek 20/21 har startat!

Du som spelare och förälder är välkommen att titta förbi och testa på fotboll under hösten tillsammans med våra ungdomsledare.

När: Söndagar kl 10:00-11:00

Var: Ramunderhallen

Hur: Ta med inneskor och vattenflaska så är du redo. Information om hur du anmäler dig för deltagande och medlemskap få du på plats.

Nu under Coronarestriktionerna gäller även följande regler:

1. vi väntar utanför tills laget innan kommit ut på parkeringen.

2. lagen släpps in vid läktardörren och de som avslutar går ut genom branddörren i andra ändan av gaveln.

3. max en anhörig per barn är önskvärt.

4. vuxna sitter med 2 meters mellanrum

5. stanna hemma om du är sjuk

6. stanna hemma om du är osäker, man är alltid välkommen tillbaka när det hela lagt sig.

Du hittar lagens egna sidor här: