2024-01-30 14:22

Tyvärr skedde det ett misstag i helgen, som vi såklart vill be om ursäkt för! Vi missade att kommunicera ut en ändring i schemat olyckligtvis.

Tyvärr för våran del så har årets bollek inte fått de bästa förutsättningarna. I höstas fick vi våra tider i Ramunderhallen som vanligt, vilket är söndagsförmiddagar, där 4 av våra lag ska få träna, inklusive bolleken. All planering lades därefter och våra ungdomsledare bokades upp, såsom tidigare.

Efter det så har kommunen meddelat oss att Basketen har förtur även på de tider vi har blivit lovade från början. Detta har gjort att när basketen bokar in sina matcher behöver de inte ta hänsyn till de tider vi i SIK enligt schemat har, utan kan boka upp dessa ändå.

Det som hände till helgen var att basketen bokat in ytterligare matcher över våran julledighet, än de vi visste om i höstas när starttiden för våren sattes, och vi såleses hade blivit av med den helgen med.  Vilket vi missade att rätta till på hemsidan.

Tyvärr har vi inga andra alternativ när det kommer till hallar och tider, utan vi får acceptera att detta är läget.

Enligt schemat nu, som jag hoppas inte hinner ändras något mer så uteblir bolleken föjande datum:

• 2024-02-11
  • 2024-03-03
  • 2024-03-24

Det vill säga att vi drar igång vårterminens träningar Söndagen den 18/2!

I slutet av Februari kommer vi även kalla till ett föräldramöte där vi informerar om vår verksamhet och hur det går till att starta upp ett nytt lag i SIK. Håll utkik efter mer info om vilket datum som mötet kommer att hållas på.

Kansliet SIK