Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat
P07

 
P07 Segrare i Norrköpings Fotbollsfest 2022
2022-08-02 14:21

Under den gågna helgen vann SIK P07 Norrköpings Fotbollsfest för pojkar 15 år. Efter tre dagars seriespel stod det klart att P07 kunde ta sig vidare till A-slutspelet efter segrar mot bland annat Oxelösund och Smedby. Lördagen hade dock avslutats med en förlust mot Svärtinge, och tabellen föll sig så att Svärtinge stod för motståndet igen direkt på söndagsförmiddagen i Semifinalen.

 

Semifinalen blev en rysare, men efter tio minuters förlägning stod det fortfarande 0-0 på resultattavlan. Straffar väntade både spelare och en nervös föräldragrupp.

 

Men den riktiga spänningen uteblev efter att Anton räddat första och tredje straffen, samt att Svärtinge hunnit missat den andra där emellan, medan SIK satte alla sina straffar. En riktig kämpainsats.

 

I finalen mötte man Lindö FF, som man hade kryssat med i turneringens första dag. Det var många trötta ben, men viljan fanns där och SIK tog en snabb tvåmålsledning, bägge målen av Lukas. Efter det kunde man hålla undan och vinna med 4-0, efter ytterligare mål av Axel och Elias.

 

Stort grattis till P07 för en fin buckla och en ännu finare insats!

P07 Seriesegrare i P14 B1
2021-10-29 14:37

Segerpokal och medaljer har nu anlänt från ÖFF till SIK P07 för deras serieseger i P14 B1 under hösten 2021.

 

Vi gratulerar laget, spelare och ledare till ett grymt jobb!

 
Sociala medier
Våra sponsorer