Seriestart 30/5
2022-04-24 17:53

Godkväll i stugorna. Vi i ledargänget vill passa på att tacka för en trevlig fotbollshelg med matcher både lördag och söndag. Seriepremiär nästa helg mot Smedby på lördagen och Lindö på söndagen kallelser kommer inom kort. En av de utmaningar vi står inför i år är att truppen vuxit. Vi är nu 27 st spelare. Vårt mål är att kalla 10 st spelare till varje match, detta på grund av att alla ska få den speltid de behöver samt att det är rekommenderat av förbundet att vara 2-3 avbytare/match. Då vi har två lag anmälda till seriespel innebär det att vissa helger kommer man som spelare att stå över. De spelare som står över står naturligtvis näst i tur att plockas in om återbud och dylikt uppstår.

Vi ser fram emot en fin säsong.

Mvh ledargänget

Seriestart och sommarcuper
2022-04-18 20:15

God kväll

Solen börjar värma ute och fotbollssäsongen tar fart på allvar. Seriespelets våromgång drar igång 1 maj och håller sedan på till 12 juni. Helgen efter 19 juni tänkte vi delta i Jönsbergska Cupen en endagscup med två lag. Vi tränar antagligen några dagar vidare i juni för att sedan ta ett mindre sommaruppehåll. Den 28-31 juli deltar vi i cupen Norrköpings Fotbollsfest med två lag. Mer information om den längre fram. Men räkna med att vi tränar någon/några gånger innan cupstart.

Seriespelets höstomgång drar igång 13 augusti och håller på till 25 september.

Vi har en liten kickoff nu till helgen som ni säkert redan uppfattat. Kallelser har gått ut. Svara i sportadmin. Laddas hem från playbutik (finns en länk i kallelsemailet). Annars skicka sms till antingen

J-O 0705309164

Fredrik 0705756082

Magnus 0762442497

Ingen träning torsdag 24/3
2022-03-16 09:51

Hej

Vi tränare är på utbildning denna kväll. Så ingen torsdagsträning nästa vecka.

Första träning ute 13/1
2022-01-07 12:26

Hej

Julovet går mot sitt slut och en ny fotbollssäsong väntar. Vi försöker smyga igång med uteträningar nästa vecka om vädret tillåter. Torsdag 13/1 är första tillfälle. Träningarna finns upplagda i appen men ett separat mail med schema har också skickats ut. Vi skulle varit med i Stegeborgs cupen  sista helgen i Januari men den har blivit inställd på grund av rådande restriktioner. Träningsmatcher är dock tillåtna och det håller vi på att boka in, några är redan klara.

Sista träning innan jul
2021-12-14 21:20

Hej

På torsdag är det sista träningspasset innan jul. På jullovet har vi två inneträningar förlagda till sporthallen Vikingen. 27/12 och 3/1 båda kl 17-18:30. Den 13/1 drar vi igång på Vikingavallen igen. Allt finns också i appen.