Söderköpings IK Flickor Födda 11

Flickor födda 11 är ett härligt gäng lag där vi strävar efter att ha bra sammanhålling inom laget och hög kvalite på våra träningar!

Är du född 11 och vill spela fotboll givetvis ska du komma och provträna med vår härliga gäng !

Vi har spelare som har varit med i vår härliga gäng sedan några år bakåt även nya spelare som anslutat sig till laget.

Vi tränar måndagar och onsdagar utomhus på Vikingavallens kontsgräs 17:00-18:30 bägge dagarna!

Är du intresserad av att komma och provträna tveka inte att dyka upp på träningarna .

Vill du komma i kontankt med våra härliga ledare.

Göran Svensson

(kontaktperson) 072/3963818

Henrik Nässelblad: 0722308640

Vill du hellre maila in till oss eller har andra frågor som berör ditt barn eller verksamheten?

goran0325@gmail.com

Vill du se vilka som spelar hos oss? Använd länken "truppen" här ovanför.

Ledarna