Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Tränarutbildning SvFF D
2024-06-12 15:35

Söderköpings IK kommer att genomföra en tränarutbildning - SvFF D - under hösten.

Tränarutbildningar är en viktig del för att ge våra ideella föräldraledare en trygghet i sin ledar- och tränarroll, och det i sin tur leder till en utvecklande, trygg och rolig verksamhet för våra barn och ungdomar.

SvFF D är den första utbildningen i SvFF´s tränarutbildningsprogram och du kan läsa om innehållet är SvFF D - ditt första steg som tränare - Förening och aktiva (svenskfotboll.se)

En särskild inbjudan har gått ut till våra ledare via mail.

Ungdomskommitté

Ingen fotbollsskola i år
2024-06-11 12:39

I sommar annordnas ingen fotbollsskola av oss i Söderköpings IK. Föreningen letar efter ett nytt upplägg inför framtiden och planen är att ha den på plats till nästa år, då vårt mål är att ha en fotbollsskola i vår regi varje år.

Söderköpings IK söker ny kassör
2024-06-05 12:35

Hej medlemmar!

Föreningen söker nu en ny kassör, då våran nuvarande, som varit med i ett par år valt att kliva av.

Kassören kommer under det närmaste året inte att ingå i styrelsen, utan bara ha hand om fakturor och lagkassor. Bokföring ingår inte i uppgiften.

Som kassör samarbetar du med kansliet och har stöttning från styrelsen. Uppdraget kan beräknas kräva ca 5 timmar i månaden.

Känner du att du kan bidra i föreningen eller har frågor kring uppdraget som kassör så går det bra att höra av sig till styrelsen på: ordforande@soderkopingsik.nu

Arbetsdag vid klubbis 15/6
2024-06-04 13:18

Utemiljön runt klubbis behöver sig ett lyft. Rensa rabatter, klippa häck och trimma gräs, samt frakta avfallet till tippen står på agendan.

Vi hoppas att du som medlem kan avvara någon eller några timmar för att hjälpa till att hålla klubbis fint. Vi bjuder på fika och en trevlig stund under tiden.

Kan vi inte göra det ideellt tillsammans, så får vi plocka pengar ur budgeten och hyra in extern hjälp, pengar som vi kan lägga på vår verksamhet istället.

Anmäl dig till kansliet senast 12/6 genom ett mail till kansli@soderkopingsik.nu

Vill du se Carola gratis?
2024-06-04 11:08

SIK har tagit på sig uppdraget att bemanna och hjälpa till kring Carolas konsert den 7:e Juli i Söderköping. Vi ska hjälpa till att bygga och riva staket den 3/7, respektive den 7/7, samt vara entrévärdar under själva konserten.

Totalt behövs 15 personer (alla över 18 år).

I utbyte går du/ni gratis på konserten.

Alla SIK-medlemmar kan köpa biljetter till rabatterat pris tack vare att vi tar på oss detta uppdrag.

Anmäl er till kansliet senast innan 21/6  genom ett mail till kansli@soderkopingsik.nu

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/