Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat
P15

 
Träningstider vintersäsongen
2023-10-26 20:17

Från och med söndag 5/11 börjar vi med våra träningstider för vintersäsongen. I år kommer vi att köra på söndagar mellan 10.30 och 11.30 på konstgräset på Vikingavallen. Med andra ord kan det vara en god idé att eventuellt se över så att man har underställ, mössa och vantar när temperaturen börjar sjunka.

Nytt för vintersäsongen är också att det kommer att gå ut kallelser för varje träning - så att vi bättre ska kunna planera för hur många vi blir. Vi önskar därför att ni försöker svara på dessa kallelser när mailen kommer.

 

OBS! Notera även att vi kör sista gången på naturgräset nu på lördag 28/10 10.00, men efter det blir alltså konstgräs på söndagar - med start 5/11!

/Tränargänget P15

Save the date - säsongsavslutning söndag 29/10
2023-10-07 20:07

Söndagen den 29/10 tänkte vi ledare ha en kul säsongsavslutning för killarna i P15-laget. Tanken är att vi samlas i klubbhuset (cirka klockan 12.00) för en rolig aktivitet med laget, där vi också äter pizza tillsammans, innan vi beger oss in till Norrköping för att se IFK Norrköping mot Malmö FF på Platinumcars Arena klockan 15.00.

 

Vi återkommer med en mer formell anmälan inom kort - men vill med detta meddelande bara be er att anteckna datumet i kalendern!

 

Vi kan också tillägga att vi fortsätter köra utomhus oktober ut, samma plats och tider, men eftersom vi går mot en mörkare period kommer vi avrunda något tidigare på framförallt onsdagar - dvs vi håller på cirka en timme fortsättningsvis. Vi hoppas även kunna presentera inomhustider från och med november och framåt inom kort.

 

/Tränargänget P15

P15 på SIK-dagen lördag 7/10 (samling 9.20)
2023-10-03 19:17

Nu på lördag 7/10 är det SIK-dagen, då föreningen ordnar en heldag på Vikingavallen för samtliga lag. Mer om SIK-dagen går att läsa HÄR.

 

Med anledning av detta är ordinarie träning för P15 inställd på lördag - istället samlas vi på konstgräset på Vikingavallen klockan 9.20 för en skojig match mellan barn och föräldrar (de som vill, givetvis) fram till klockan 10.00.

 

Efteråt umgås vi med korv och dricka, kör medaljutdelning och snackar upp MAIK-cupen på söndag.

 

Väl mött nu på lördag!

 

/Tränargänget P15

Laganda P15
2023-09-12 18:30

Söderköpings IK bedriver ett gediget värdegrundsarbete, i detalj går det att läsa om HÄR.

 

Vi ledare i P15 skulle också vilja inflika att utveckling av laganda på många sätt är minst lika viktigt som att utveckla enskilda spelare - det är trots allt en lagsport vi bedriver.

 

Här vill vi även understryka att vi inte kan acceptera beteenden som är oförenliga med det vi försöker uppnå som lag - att alla får uppleva glädje, tillhörighet, klubbkänsla och kamratskap. Vi hjälper och lyfter alltid varandra - och bemöter framförallt både lagkamrater och motståndare med respekt.

 

Det här ska vara självklarheter, och detta gäller naturligtvis både i vår träningsmiljö och när vi är på sammandrag. Ibland kan det dock behövas assistans från er föräldrar i enskilda situationer (exempelvis rörande konflikter mellan spelare, upprepat olämpligt språkbruk osv) som kan uppstå - under såväl träning som match. Vi önskar därför att ni, om så krävs, hjälper och stöttar oss ledare i sådan händelse!

 

/Tränargänget P15

Lagkassa och försäljningsansvarig
2023-08-17 12:24

Som ni förhoppningsvis känner till har vi en lagkassa för P15, vilket är en nödvändighet för att bland annat kunna finansiera deltagande i cuper och betala lagavgift.

 

Cuper - en cup i närområdet (Norrköping/Linköping) kostar cirka 1.200 kronor per lag som anmäls, dvs anmäler vi tre lag belastar det lagkassan med 3.600 kronor. Om vi inom några år vill att laget ska kunna åka på exempelvis Bullerby Cup, eller annan turnering med övernattningar, kostar det avsevärt mer (40-50.000 kronor). Därför är det också viktigt att börja bygga upp en bra lagkassa i god tid.

 

Lagavgift - varje enskilt lag i Söderköpings IK ska betala en årlig avgift till föreningen, ett belopp som 2022 var 4.000 kronor, och som beror på hur många lag som anmäls till seriespel. I denna avgift ingår följaktligen deltagande i sammandrag - två på våren och tre under hösten.

 

För att ge ytterligare perspektiv - i skrivande stund är vårt saldo i lagkassan cirka 21.000 kronor, och här kan man lägga till att alla lagföräldrars insats vid kakförsäljningen i våras inbringade nästan 12.000 kronor. Med andra ord är vi, precis som alla andra lag, i behov av kontinuerlig försäljning för att löpande kunna stärka lagkassan. Andra exempel på initiativ skulle kunna vara Newbody (det gick precis ut ett separat mail från föreningen), samt resultatlotter - där det senare är möjliggör relativt stor förtjänst till liten försäljningsinsats.

 

Vi skulle nu ödmjukt vilja be någon (eller några) föräldrar att axla det framtida försäljningsansvaret. Det innebär självklart inte att ni ansvarar för all försäljning, det gör vi fortfarande tillsammans, men du/ni är ansvariga för att ta in idéer och förslag på försäljningsaktiviteter - och sedan hålla ihop det praktiska kring själva genomförandet. Naturligtvis välkomnas även eventuell sponsring, om någon har känningar hos företag som skulle kunna tänka sig att sponsra killarna i P15 vore det verkligen toppen!

 

Om du/ni är intresserade av ovan får ni gärna ta kontakt med någon av oss ledare - vår förhoppning är att vi kan ha detta klart så snart som möjligt!

 

/Tränargänget P15

 
Sociala medier
Våra sponsorer