Föräldramöte 29/1 12:00
2023-01-20 09:06

Vi kallar till föräldramöte i samband med internmatcherna söndag den 29:e januari.

Från ledarhåll kommer vi berätta hur kommande månader är planerade när det kommer till träning och match. Vi kommer även lyfta frågan kring vilka cuper vi skulle vilja delta i och kostnad för dessa. Det kommer även finnas tid till diskussion och övriga frågor.

Förhoppningsvis kan vi ha mötet i klubbhuset vid Vikingavallen.

//Ledarna

Klädsel vid träning och match
2022-12-06 11:18

Vill bara påminna alla föräldrar att se till att grabbarna har mössa, vantar och gärna ett underställ när vi tränar och spelar matcher. Det är alldeles för kallt att spela utan mössa den här årstiden.

INSTÄLLT
2022-11-18 11:33

hej,
vi ställer in morgondagens match pga det kalla vädret som förväntas imorgon.
Vi ses på måndagens träning.
Trevlig helg.

Föräldramötet 16/11
2022-11-17 19:15

Tack till alla som tog sig tid att delta på vårt senaste föräldramöte. Det finns anteckningar från mötet under "Dokument" här på vår sida.

Nu hoppas vi på ett roligt disco och ett bra samarbete mellan oss föräldrar framöver.

Föräldramöte onsdag 16/11 18:00
2022-11-14 19:48

På förekommen anledning väljer vi att ställa in onsdagens träning och istället ha ett föräldramöte i vårt klubbhus eller i Ramunderskolans matsal, vi återkommer under tisdagen med definitiv plats, för att summera året som gått och höra era åsikter kring hur träning och matcher bedrivs.

Hoppas att så många som möjligt kan delta och dela sina åsikter.

Välkomna!