Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat
F12-14

Intresseanmälan Bullerby cup
 
Tid:lör 31 december, 17:00 - 17:30
Plats:Övrig
Aktivitetsinfo:Hej på Er
Vi ledare har pratat om att det skulle vara jättekul att komma i väg på en sommar cup nästa år. Vi har kollat på lite olika cupalternativ och har nu bestämt oss för att åka till Vimmerby och Bullerby cup. Bullerby cup går av stapeln den 27 – 29 juli och det är en övernattnings cup där spelare och ledare sover på luftmadrass i skolsal. Cupen spelas för flickor och pojkar i åldrarna 10 – 14 år (Födda -2013 till 2009). Vi kommer att anmäla våra tjejer till spel i F12/13 grupp och spelar som i serien med spelformen 7 mot 7 och är garanterad 6 matcher. Alla matcher spelas torsdag till lördag.
Av erfarenhet vet vi att detta är en mycket trevlig och välarrangerad cup för både deltagare och medföljande supportrar som övrig familj och släkt.
Då vi redan nu behöver anmäla lag så behöver vi göra en intressekoll för att se hur många som är intresserade av att åka med. Vi hoppas såklart att så många som möjligt vill och har möjlighet att åka med.
Intresseanmälan kommer att skickas ut inom kort via en kallelse. Sista svarsdatumet är den 31 december men vi önskar gärna att man svarar så fort det går.

För mer information om cupen tryck på länken.
https://www.bullerbycup.com/om-bullerby-cup/

Har man några frågor på ovanstående så tveka inte att kontakta Elin eller Patrik.

Med vänliga hälsningar
Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Våra sponsorer