Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat
F2012-2014

 
Nyfiken att prova på fotboll!
2024-04-30 15:09

Kom och prova på fotboll!

Är du en tjej född 2012, 2013 eller 2014 är du varmt välkommen att prova på och träna fotboll tillsammans med spelarna i vårt lag. Vi är ett glatt gäng på ca 40 tjejer som tränar måndagar och onsdagar på Vikingavallens konstgräsplan mellan kl. 17.00 - 18,30. Hoppas du är nyfiken och vill komma och prova.
Har du någon fråga så tveka inte att kontakta någon av oss ledare under fliken kontakt! 

Hoppas vi ses på Vikingavallen inom kort! ⚽️😊👍
 
Med vänliga fotbollshälsningar
Ledarna
Tack till Frakt och trosstjänst i Norrköping AB
2024-03-25 22:34

Hej

Idag fick vi oss en rejäl överraskning på träningen då Tilias pappa Freddie kom förbi och överlämnade en högtalare till laget. En efterlängtad högtalare som vi tänker använda till aktiviteter, träningar och matcher. Högtalaren är hel sponsrad av Freddie och hans pappa Robert på Frakt & trosstjänst I Norrköping AB.


Ledare och spelare tackar så jättemycket för det fina sponsorbidraget! 

Med vänlig hälsning,

Ledare i F12-14

Sommarfotbollsskola 2023
2023-06-16 07:17
Sommarfotbollsskola 2023
 

Det är nu hög tid att anmäla sig till sommarens fotbollsfest på Vikingavallen. Med drygt 2 veckor kvar så är det bara 26 platser kvar på årets Sommarfotbollsskola!

 

Vi i Söderköpings IK kör som sedvanligt vår sommarfotbollsskola i samarbete med Coerver Coaching.

 

Välkommen in med din anmälan! 

 

NÄR: måndag – onsdag, vecka 27 (3-5 Juli)

TID: 09.00-15.00 alla dagar

VAR: Vikingavallen

VEM: Pojkar & Flickor födda 2015-2010

ANTAL PLATSER: 64

PRIS: 1595:-       (1395:- om du anmäler innan 30/4)

 

ANMÄLAN: Du anmäler/köper ditt deltagande via Coervers hemsida .

 

Länken hittar du: HÄR!

Välkomna tillbaka
2023-01-19 07:13

Hej
Välkomna tillbaka och hoppas alla har haft ett fint uppehåll och nu är rejält sugna på att spela fotboll igen! ⚽️

Idag kör vi igång träningen för säsongen! Vi ses på Vikingavallen kl 17 och glöm inte kläder efter väder nu i början. Förutom träningskläder, fotbollsskor, benskydd och vattenflaska så behövs kanske underställ, mössa och vantar.

 

Väl mött alla till en ny rolig och utvecklande fotbollssäsong 2023!

 

Med vänlig hälsning, Ledarna

 

Säsongsavslutning 2022
2022-10-31 10:43
Söderköpings IK F12-14 står Line Up på Platinumcars Arena.

Grattis IFK Norrköping och ett stort tack för att vi fick möjligheten att gå Line Up på er historiska match. En historisk match där IFK Norrköping dam för första gången tar klivet upp i finrummet och spelar allsvensk fotboll 2023. Det var en fantastisk rolig upplevelse för oss. Allt från intåget på planen hand i hand med A-lagsspelarna och till tonerna av Marcus Krunegårds ”Ett liv, ett lag”. Till matchens inramning med sång och hejarop från Peking Fans på Curva Nordahl till det avslutande firandet på inneplanen.

 

Vår dag började med en samling vid klubbhuset i Söderköping. Redan vid samlingen fick vi till oss att det var en hel del pirriga magar hos spelarna. Efter uppropet åkte vi gemensamt in mot Platinumcars Arena. Vid arenan möttes vi upp av Jenny från IFK Norrköping som efter en kort introduktion och välkommande tog med oss spelare och ledare ner till ett omklädningsrum under VM-läktaren. Där fick vi mer information om hur Line Up skulle gå till samt fick vi den matchdress som vi skulle ha på oss. Tjejerna var rejält uppspelta såklart, men alla var superduktiga på att lyssna, byta om och ha ordning på alla sina grejer.

När vi var klara med ombytet så kom Jenny tillbaka och hämtade oss. Vi gick sedan ut och runt planen bort till spelargången. Det var lite kallt att stå där och vänta men Jenny höll oss varma genom att köra lite dans. Men så plötsligt öppnades en dörr och domarna kom ut tillsammans med A-lagsspelarna. Både domare och A-lagsspelare var jättesnälla mot våra spelare och vi hörde bl.a. att de frågade om de var nervösa. När vi sedan alla var samlade och klara i spelgången tågade vi ut till tonerna av ”Ett liv, ett lag”. Domarna gick först, sedan vi ledare som fanbärare och efter oss kom spelare hand i hand. Upplevelsen blev verkligen förstärkt av att Peking Fans var på plats och sjöng med i sången. En riktig häftig upplevelse för alla såklart.

Efter att ceremonin vara klar gick vi ut från fotbollsplanen och ner till omklädningsrummet igen. Där bytte alla tjejerna om i rekordfart för att snabbt kunna ta sig upp till läktaren igen för att se matchen.

 

IFK Norrköping vann matchen med 1-0 och detta innebar att man avancerade till allsvenskan 2023. Efter slutsignalen fick vi möjlighet att fira avancemanget tillsammans med alla spelarna inne på planen. Se bilder under fliken Bildgalleri.

Efter firandet åkte vi vidare till Söderköpings bowling för att avsluta dagen med mat och umgänge.

 

Vi ledare vill tacka alla för en utvecklande och rolig fotbollssäsong och vi ser redan nu fram mot säsongen 2023 tillsammans med er.

 

Träningarna kommer fortsätta utomhus tisdagar och torsdagar november ut samt även lördagar inomhus en bit in i december. Aktuella datum och tider ser ni som vanligt i kalendern eller i löpande kallelser.

 

Vi återkommer med mer information om träningsstart/säsongsupptakt 2023 senare samt datum för ett föräldramöte i januari.

 

Med vänliga fotbollshälsningar

Ledarna

 
Sociala medier
Våra sponsorer