Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat
F12-14

 
Välkomna tillbaka!
2022-01-10 18:22

Denna vecka är det dags att starta igång träningarna för vårterminen!

F12/13 kör ute på Vikingavallen på torsdagar kl 17-18:30 och F14 samt alla F12/13 som vill kör på lördagar i Ramunderhallen kl.15-16.

Vi skickar kallelse som vanligt.

 

Hoppas alla har haft ett fint jullov och är sugna på att spela fotboll igen!

 

Med vänliga fotbollshälsningar,

Ledarna

Säsongsavslutningen!
2021-11-04 21:21

Vilken rolig säsongsavslutning F12-14 hade tillsammans på Platinum cars arena!
Vi fick en exklusiv rundvandring på arenan, tjejerna fick chansen att ställa frågor till en spelare från IFK Norrköpings damlag, sedan titta på damlagets hemmamatch, och slutligen få autografer från alla duktiga spelare i IFK Norrköpings damlag! 

Vi avslutade kvällen på bästa sätt med pizzafest i klubbhuset.

 

Vi ledare vill tacka er alla för en mycket rolig säsong, och vi vill även tacka lagföräldrarna Anna & Jessica som fixade så bra med allas pizzabeställningar!

 

Nästa vecka rullar vi igång med träningar som vanligt igen, F12-13 på konstgräset på torsdagar kl 17:00 och F14 + de som önskar träna 2ggr/vecka på lördagar i Ramunderhallen kl 15:00.

 

Vi ses! 
/Ledarna

Inga matcher i helgen!
2021-04-26 22:39

Hej på Er

Som många av er säkert redan har noterat så ligger nu våra matcher inbokade i lagets kalender. Vi har i år anmält ett lag till F12 serien och ett lag till F13 serien. Redan nu till helgen skulle F13 ha spelat sin första match i serien. Den 23/4 fick vi dock meddelande om att det inte kommer att spelas några matcher denna helg pågrund av det fortsatta allvarliga läget kring Corona viruset och dess fortsatta spridning i samhället. Alla inbokade matcher fram till den 17/5 är idagsläget inställda och vi vet inte när det kommer att bli ok att få spela matcher igen. Jag skickar nedan med den informationtext vi fick ta del av från Östergötlands fotbollsförbund gällande matchstatus. Vid eventuella frågor kontaktas Patrik Hagström 0723-956084.

 

Med vänlig fotbollshälsning

Ledarna

 

Coronarestriktionerna förlängs till 17 maj

23 april 2021, 12:11

De nuvarande coronarestriktionerna förblir oförändrade till den 17 maj. Det meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten torsdagen den 22 april under hänvisning till den höga smittspridningen och trycket på sjukvården.

 
Allmänt

Coronarestriktionerna - som gäller till den 17 maj - avser både Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt begränsningen om maximalt åtta besökare vid offentliga tillställningar.

Anledningen till de fortsatta restriktionerna är den fortsatt höga smittspridningen i samhället och likaså höga belastningen på sjukvården.

Regeringens tidigare uppmaning till kommuner och regioner att hålla verksamhet som inte är nödvändig stängd är dock hävd. Med reservationer för att lokala variationer kan förekomma. Se därför till att hålla dig uppdaterad om vad som gäller i din kommun/region.

Sammanfattning - nuläge
  • Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Personer födda 2002 och senare får träna, både inomhus och utomhus, men inte spela några matcher.
  • De som är födda 2001 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela några matcher.
Seriespel barn och ungdom

Pga rådande restriktioner kan vi inte starta seriespel som planerat 1-2/5.

Planen är att seriestart istället sker 22-23/5, eller så fort restriktionerna tillåter det. Beslut kring start 22-23/5 tas under mitten av maj eller så fort vi får klartecken att starta matchspel.

Matcher som är lottade under våren kommer då att ske utan tabellräkning även för 13-19 år. Omgångar som var planerade 1/5-17/5 kommer att strykas. Det finns inget tvång att spela ifatt dessa matcher men möjlighet finns att planera in matcherna när restriktionerna tillåter om det passar båda lagen. Dock kan ni inte flytta omgångar från våren till hösten.

13-19 år spelar med tabell under hösten. Serie som ska lottas om utifrån tabell inför hösten kommer att lottas om med samma serieindelning även till hösten.

Seriespel senior, distriktsserier

Samtliga seniorserier är för tillfället pausade.

Matcher markeras som uppskjutna med 2 veckors framförhållning.

Så fort tillstånd ges att dra igång öppnar vi upp allt matchspel, dock utan möjlighet att spela träningsmatcher. Om vi inte har möjlighet att komma igång med seriestart i slutet av maj kommer vi att tvingas spela enkelmöten säsongen 2021.

Östgötacupen och Ungdoms DM

Beslut om cupernas genomförande tas först när vi fått klartecken för att matchspel kan genomföras.

Förbundsserier

Gällande förbundsserier beslutar SvFF, se deras hemsida.

Riktlinjer för Svensk Fotboll 

Här kan ni läsa den senaste nyheten från SvFF gällande Covid-19.

Senaste riktlinjerna för Svensk Fotboll finns här.

Klädprovning
2021-04-24 07:20

Hej på er

För den som vill i laget F12-14, så finns det nu på måndag den 26/4 möjlighet att direkt efter träningen prova Söderköpings IKs profilkläder från Adidas. Vi träffas direkt efter träningen borta vid vårt klubbhus där ledare kommer finnas på plats fram till kl.19,15. 

 

Kläder som finns att prova är;

- Träningströja (kort ärm)

- Shorts

- Overalltröja

- Långbyxor

 

Beställningen ombesörjer man själv genom stadium.se, mer info finns att läsa på Söderköpings IKs hemsida.


Då läget kring Corona fortfarande är allvarlig och att det fortfarande råder restriktioner kring samlingar. Så kommer klädprovningen att ske utomhus på gruset framför klubbhuset. Vi vill att alla följer de rekommendationer som finns och håller avstånd från varandra. 

Kan man inte delta denna tid så kan man själv åka till kansliet och prova. Kansliets aktuella öppettider finns att läsa under kansli på hemsidan.

 

Vid frågor kontaktas Patrik Hagström på 0723-956084


Med vänliga fotbollshälsningar ⚽️
Ledarna

 
Sociala medier
Våra sponsorer