F12-14

Säsongsavslutning 2022
2022-10-31 10:43
Söderköpings IK F12-14 står Line Up på Platinumcars Arena.

Grattis IFK Norrköping och ett stort tack för att vi fick möjligheten att gå Line Up på er historiska match. En historisk match där IFK Norrköping dam för första gången tar klivet upp i finrummet och spelar allsvensk fotboll 2023. Det var en fantastisk rolig upplevelse för oss. Allt från intåget på planen hand i hand med A-lagsspelarna och till tonerna av Marcus Krunegårds ”Ett liv, ett lag”. Till matchens inramning med sång och hejarop från Peking Fans på Curva Nordahl till det avslutande firandet på inneplanen.

Vår dag började med en samling vid klubbhuset i Söderköping. Redan vid samlingen fick vi till oss att det var en hel del pirriga magar hos spelarna. Efter uppropet åkte vi gemensamt in mot Platinumcars Arena. Vid arenan möttes vi upp av Jenny från IFK Norrköping som efter en kort introduktion och välkommande tog med oss spelare och ledare ner till ett omklädningsrum under VM-läktaren. Där fick vi mer information om hur Line Up skulle gå till samt fick vi den matchdress som vi skulle ha på oss. Tjejerna var rejält uppspelta såklart, men alla var superduktiga på att lyssna, byta om och ha ordning på alla sina grejer.

När vi var klara med ombytet så kom Jenny tillbaka och hämtade oss. Vi gick sedan ut och runt planen bort till spelargången. Det var lite kallt att stå där och vänta men Jenny höll oss varma genom att köra lite dans. Men så plötsligt öppnades en dörr och domarna kom ut tillsammans med A-lagsspelarna. Både domare och A-lagsspelare var jättesnälla mot våra spelare och vi hörde bl.a. att de frågade om de var nervösa. När vi sedan alla var samlade och klara i spelgången tågade vi ut till tonerna av ”Ett liv, ett lag”. Domarna gick först, sedan vi ledare som fanbärare och efter oss kom spelare hand i hand. Upplevelsen blev verkligen förstärkt av att Peking Fans var på plats och sjöng med i sången. En riktig häftig upplevelse för alla såklart.

Efter att ceremonin vara klar gick vi ut från fotbollsplanen och ner till omklädningsrummet igen. Där bytte alla tjejerna om i rekordfart för att snabbt kunna ta sig upp till läktaren igen för att se matchen.

IFK Norrköping vann matchen med 1-0 och detta innebar att man avancerade till allsvenskan 2023. Efter slutsignalen fick vi möjlighet att fira avancemanget tillsammans med alla spelarna inne på planen. Se bilder under fliken Bildgalleri.

Efter firandet åkte vi vidare till Söderköpings bowling för att avsluta dagen med mat och umgänge.

Vi ledare vill tacka alla för en utvecklande och rolig fotbollssäsong och vi ser redan nu fram mot säsongen 2023 tillsammans med er.

Träningarna kommer fortsätta utomhus tisdagar och torsdagar november ut samt även lördagar inomhus en bit in i december. Aktuella datum och tider ser ni som vanligt i kalendern eller i löpande kallelser.

Vi återkommer med mer information om träningsstart/säsongsupptakt 2023 senare samt datum för ett föräldramöte i januari.

Med vänliga fotbollshälsningar

Ledarna

Glada fotbollsspelare efter gårdagen träning!
2022-09-09 10:12
Vi är vita vi är blå...

Hej

Igår kom Bebben från Coerver Coaching förbi på ett av föreningens inplanerade lagbesök och tog denna fina lagbild!

Ses nästa vecka igen! :-)

Välkomna tillbaka!
2022-08-02 23:00

Nu drar äntligen fotbollen igång igen!

Vi kommer att spela tisdagar och torsdagar kl 17:00-18:30 på Vikingvallens konstgräs.

Barnen ska komma ombytta och klara med kläder efter väder, och glöm inte vattenflaskan.

Kallelse skickas i vanlig ordning ut två dagar innan träningen, och vi är tacksamma om ni kommer ihåg att svara på kallelserna, så vi kan planera för träningarna.

Både F12 och F13/14 har några matcher att se fram mot, vi skickar kallelse med all info ni behöver ca en vecka innan matchen. Alla matcher kommer även att ligga i kalendern här på hemsidan, så kika gärna där!

Vi ser fram mot många roliga träningar och matcher tillsammans!

/Ledarna F12-14

Vårsäsongsavslutning
2022-06-23 19:47

Vilken härlig vårsäsongsavslutning vi hade tillsammans i det fina vädret på Vikingavallen i tisdags, och så kul att så många föräldrar hade möjlighet att vara med och genomföra en fotbollsträning tillsammans med barnen. Den avslutande matchen blev en riktigt jämn fight där vi fick se prov på många fina prestationer från båda lagen. Träningen avslutades sedan med en välförtjänt glass till alla barnen.

Nu tar vi i laget lite sommarledigt några veckor. Vår plan är att vi kör i gång igen i början av augusti och kallelse kommer skickas ut i vanlig ordning. Vi hoppas tjejerna fortsätter att hålla i gång med spontanfotboll under sommaren, så håller man bollkänslan vid liv.

Tack till alla spelare och föräldrar för vårsäsongen och vi önskar nu alla en riktigt fin midsommarafton och en lång och skön sommar!

Tack också till fotograf Peter G för bilderna från avslutningen. Fler bilder ligger under fliken bildgalleri.

Välkomna tillbaka!
2022-01-10 18:22

Denna vecka är det dags att starta igång träningarna för vårterminen!

F12/13 kör ute på Vikingavallen på torsdagar kl 17-18:30 och F14 samt alla F12/13 som vill kör på lördagar i Ramunderhallen kl.15-16.

Vi skickar kallelse som vanligt.

Hoppas alla har haft ett fint jullov och är sugna på att spela fotboll igen!

Med vänliga fotbollshälsningar,