Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat
U17-19

 
U17 Städade Sverige
2023-09-19 13:44

Stort TACK till det härliga gäng U17-killar som ställde upp i Städa Sverige i lördags! Ni är aldrig omöjliga, supertrevliga och glada.

Tack för er insats (som visade sig inte bli allt för betungande)!

Stort TACK också till Marie och Jocke för att ni ställde upp som ansvariga och till Tobbe och Ingela som kom och hjälpte till.

P07 Seriesegrare i P15 B2 2022
2022-10-14 14:21

Söderköpings IK P07, som efter säsongen nu har gått upp i U17-laget, tog hem segern i sin B-serie under hösten. Det var andra raka seriesegern för laget, och det lovar gott inför framtiden.

 

Stort tack till alla spelare och ledare för insatserna på ungdomssidan, både i år och tidigare!

Välkomna till SIK U17!
2022-10-10 10:47

Hej alla spelare och föräldrar!

 

Tänkte få ut lite blandad information till er, så vi håller er uppdaterade.

 

Från och med idag har jag slagit ihop P05-06 och P07 till en ny grupp under namnet U17. Det är en direkt omstart administrativt, så gamla hemsidor, sms-grupper mm tas bort. Detta blir den nya hemsidan och nya sms-grupper kommer att bildas. 

 

Tanken är nu när de är lite äldre att vi kommer ha en sms-grupp för spelare och en för föräldrar.  Viss informatuion från oss ledare är enklare att få fram om de går till spelarna direkt, medan annan är bättre att sköta i tråden för föräldrar. Jag önskar därför att man registrerar ett mobilnummer på spelaren om man inte har gjort det redan.

 

Det är nu klart att vi fortsätter träna Tisdag och Torsdag 18:30-20:00 under vinterhalvåret. Vi kommer ha tillgång till en halvplan under den största delen av detta, då vi får dela planen med Stegeborg och VHIF. Vi kör fram till 16/12 om inte någon extremkyla sätter käppar i hjulet.

Jag har även för avsikt att köra extraträningar under vissa helger fram till vinteruppehållet.

 

Jag har satt automatiska kallelser med utskick dagen innan träning till alla spelare. Jag önskar att ni gör ert bästa för att faktiskt anmäla om ni kommer eller inte, då det påverkar planeringen och vilka övningar som passar beroende på hur många vi kan räkna med dyker upp.

 

Under de närmaste veckorna kommer jag ha Stefan Kjellertz ( fd tränare i P04, samt styrelseledamot) som hjälptränare på plats, och vi kommer fokusera på mycket spel i olika former till en början. Nu när säsongen precis är slut kommer vi inte nöta detaljer eller teknik utan se till att spelarna lär känna varandra genom att helt enkelt spela fotboll med och mot varandra.

 

Detta gör vi ju såklar i väntan på att en eller två nya tränare ska komma in. Det är möten inplanerade de närmsta två veckorna, och utan att ta ut för mycket i förskott så har vi fått till en början positiva svar från de vi varit i kontakt med. Förhoppningen är att ha tre tränare i "staben" även om alla inte är med hela tiden.

 

Ska även försöka ha lite enskilda samtal med spelarna när tillfälle uppenbarar sig, för att se vad de vill ha ut av den kommande säsongen och sätta upp lite mål osv. Detta hoppas jag att jag kan sköta under träningen.

 

I övrigt så är det bara att höra av sig till mig om man har funderingar mm.

 

//Stefan

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sociala medier
Våra sponsorer