Platinumcars Mini Cup
2022-05-23 12:35

Vi samlas som vanligt på parkeringen vid Vikingavallen på torsdag morgon 07:50 för gemensam färd in till Himmelstalund Norra. Vi spelar vår första match 09:00 och den sista 17:40 så det blir en lång dag med mycket matcher.

Exakt spelschema finns här: https://www.procup.se/cup/35142.htm

Platinumcars Mini Cup 26/5
2022-05-05 12:10

Hej,
Vi kommer den 26:e maj delta i Platinumcars Mini Cup på Himmelstalund Norra i Norrköping.
För att i god tid kunna planera och sätta ihop lag behöver vi få svar på kallelsen så snart som möjligt.
Det kommer utgå en deltagaravgift på 100kr per barn för att täcka kostnaden för cupen. Betalning sker via swish till 0769-451140 och först när betalning är mottagen är ditt barn anmält till cupen.
Alla barn behöver ha med sig en ansvarig vuxen som säkerställer att barnen får i sig mat och dryck under dagen.
Precis som till alla matcher och träningar så måste barnen ha fotbollsskor, benskydd och egen vattenflaska.

Minfotboll.se
2022-05-04 08:24

Vill bara påminna alla om att det finns möjlighet att se alla våra matcher i efterhand eller live på minfotboll.se. Det kostar en liten slant och de pengarna går nästan uteslutande rakt ner i vår lagkassa. Nedan finns länk till vårt lags sida på minfotboll.se

Helgens seriematcher
2022-04-27 19:49

Till helgens matcher har vi tagit ut de barn som står angivna nedan. Vår trupp har under våren växt vilket såklart är väldigt roligt och det medför dessvärre att några inte har blivit kallade till helgens matcher. De som inte blivit kallade till helgens matcher kommer såklart kallas till nästa omgång.

Som vanligt så behöver barnen ha med sig fotbollsskor, benskydd och vattenflaska.

Ringarums IF                           Västra Husby IF

Axel                                            Albin

Elliot                                           Cayden

Emil                                            Frans

Mattias                                       Liam

Nato                                           Muhammed Al Zouabi

Nils                                             Oliver

Omar                                          Olle

Theo                                           Oscar

Zackarias                                    Totte

Kioskförsäljning 9/4
2022-04-09 16:49

I samband med matcherna mot Lindö FF sålde vi kaffe och annat i kiosken för 560kr.

Stort tack till alla som va med och bidrog med kaffe och hjälpte till med bemanningen.

//Ledarna