Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
SIK blir Partner club med Coerver coaching
2021-10-15 13:15

Vi kan glädjande meddela att Söderköpings IK blir en så kallad "partner club" med Coerver coaching under de kommande tre åren. Detta är ett steg i föreningens utveckling för att ge våra spelare, men även våra ledare dom bästa förutsättningarna för att spela fotboll och utvecklas inom SIK.

Vi kan se fram mot återkommande ledarutbildningar och lagbesök, samt teoretiskt material för att stärka ledarskapet, och träningen för alla våra ungdomslag. Det kommer i sin tur öka kvalitén på verksamhet, för att vi ska kunna vara en så bra förening att spela fotboll i som möjligt. Det är alla våra spelare värda!

I sammarbetet ingår att Coerver fortsätter genomföra vår sommarfotbollskola fram till 2022.

Varmt välkomna till SIK önskar vi Coerver coaching!

SIK på Idrottens dag
2021-09-24 14:50

Under fredag den 24/9 har "Idrottens dag" gått av stapeln över hela landet i regi av Riksidrottsförbundet och lokala aktörer. Ett initiativ för att öka barn och ungdomars rörelse och idrottande.

Vi i Söderköpings Ik har under hela dagen hållit öppet fotbollsaktiviteter för kommunens alla skolbarn i åldrarna 7 till 13 år på Vikingavallen. Upp mot 800 hundra barn har i fantastiskt väder fått prova på att dribbla, skjuta, passa och spela småspel. Många glada och nöjda elever har passerat under de 6 timmar vi hållit igång.

Härligt att få bidraga med rörelseglädje! Och kanske lockar detta en ny spelare till just ditt lag.

Bollek
Söndag 24/10 startar Bolleken för spelare födda 2016
2021-09-17 13:39, Bollek

Dags att börja ladda upp för träningsdebut för de spelare födda 2016 som är sugna på fotboll!

Söndagen den 24/10 drar vi igång Bolleken. Som tidigare år har vi en grupp för flickor och en grupp för pojkar som tränar på varsin sida i Ramunderhallen. Under de första månaderna tränas spelarna av ledare från våra ungdomslag.

Ni kan förhandsanmäla er HÄR (Välj P16 eller F16), men det går lika bra att dyka upp och prova på innan anmälan.

Fram tills årskiftet är Bolleken gratis för deltagarna, men från 2022 tar vi ut en spelaravgift.

Inomhusskor, vattenflaska och ett spelsuget humör är allt som behövs.

När: Från söndag 24/10 och varje söndag fram till 12/12 under 2021 Kl: 09:30-10:30

Var: Ramunderhallen

Välkomna!

Framgång i Söderköpings stadslopp
2021-08-19 15:00, U17

André Olsson från SIKs U17 tog i gårdagens stadslopp hem spurtpriset i konkurrens med delar av löpareliten,  och vann ett spa-paket på brunnen.

Vi gratulerar André för årets snabbaste målgång!

Supporterplatser i buss till matchen mot Västerviks FF
2021-06-17 10:46

Onsdag den 23/6 åker A-laget för bortamatch mot Västerviks FF.

Till matchen åker de buss och det finns plats för 20 stycken personer till som vi gärna fyller med supportrar.

När: Onsdag 23/6.

Avresa: 16:30 från Ramunderhallens parkering

Pris: 100:-  Betalas med Swish vid påstigning

Boka din plats genom ett mail till kansliet   - sik.fotboll@telia.com och ange ditt namn och telefonnummer.

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/