Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Supporterplatser i buss till matchen mot Västerviks FF
2021-06-17 10:46

Onsdag den 23/6 åker A-laget för bortamatch mot Västerviks FF.

Till matchen åker de buss och det finns plats för 20 stycken personer till som vi gärna fyller med supportrar.

När: Onsdag 23/6.

Avresa: 16:30 från Ramunderhallens parkering

Pris: 100:-  Betalas med Swish vid påstigning

Boka din plats genom ett mail till kansliet   - sik.fotboll@telia.com och ange ditt namn och telefonnummer.

Ingen publik på A-lagets bortapremiär
2021-06-04 14:43

Om någon tänkt att åka och titta på årets bortapremiär mot BK Ljungsbro nu i helgen, kan vi tyvärr meddela att hemmalaget inte har några biljetter kvar då publikantalet är begränsat till 100 personer.

Vi hoppas att vi ses på hemmapremiären istället!

SIKs verksamhet under "personlig lockdown"
2021-05-01 11:16

Styrelsen i SIK har under gårdagen diskuterat frågan om Personlig lockdown i förhållande till vår verksamhet och har enhälligt beslutat att fortsätta följa ÖFFs rekomendationer.

Det betyder att vi fortsätter  vår verksamhet med träningar för klubbens spelare under de närmaste två veckorna, men med lite ändringar:

• Föräldrar/anhöriga lämnar och hämtar sina barn UTANFÖR Vikingavallen i samband med träningarna. Inga "obehöriga" får vistas inne på Vallen under träning.
  • Undvik trängsel innan och efter träning. Föräldrar som väntar på sina barn gör det om möjligt i bilen, eller på behörigt avstånd från övriga föräldrar.
  • Bedömmar man att ens barn inte ska deltaga på träning under dessa två veckor, kommer träningsnärvaron inte att räknas mot exempelvis laguttagningar eller liknande. Det ska inte påverka spelaren att denne stannar hemma under den här perioden.

Neden följer ÖFFs uppmaningar kring träning under lockdown.

-----------

Det pågår just nu en omfattande spridning av covid-19 i Östergötland. Alla som vistas i länet uppmanas att ta sitt ansvar för att förhindra sjukdom och rädda liv.

Följ dessa viktiga råd:

• Träffa inga andra än dem du bor med.
  • Stanna hemma vid minsta symtom.
  • Arbeta hemifrån om du kan.
  • Håll avstånd till andra – minst två meter.

Utgå från att alla du möter är smittade.

Personlig lockdown gäller alla, även de som har haft covid-19 med ett positivt test eller antikroppar. Alla måste ta personligt ansvar i det här läget och göra sitt yttersta. Tillsammans kan vi minska smittspridningen och förändra den allvarliga situation vi befinner oss i.

Träningsverksamhet kan bedrivas om det sker på ett ansvarsfullt och smittsäkrt sätt. Undvik att föräldrargrupper eller andra icke utövare samlas på anläggningar.

För att personer födda 2001 eller tidigare ska kunna träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter på ett sådant sätt bör de:

• hålla avstånd till varandra,
  • inte dela utrustning med varandra,
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,
  • undvika gemensamma omklädningsrum,
  • resa till och från aktiviteten individuellt, och
  • utföra aktiviteten i mindre grupper.

När det gäller varje verksamhets ansvar anges att föreningar som bedriver idrott bör

• när det är möjligt hålla träningar och andra aktiviteter utomhus,
  • minimera antalet personer som närvarar samtidigt eller på annat sätt undvika trängsel, samt
  • avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag av sådan idrott som är yrkesmässig.

Så kan du minska smittspridningen

• Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter match/träning.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
Prova våra profilkläder från Adidas på kansliet
2021-04-08 13:56

Med tanke på Stadiums nya uplägg dä ni kan köpa våra profilkläder direkt från Stadium.se, och med Coronan som ställt in våran årliga "klädprovardag", har vi insförskaffat en uppsättning provkläder från vår profilguide i storlekarna 128 till XL.

Här finns:

- Träningströja (kort ärm)

- Shorts

- Overalltröja

- Långbyxor

Ni kan under kansliets öppettider komma och prova vid behov, eller så kontaktar ni ledarna i erat lag med önskan om att till exempelvis prova kläderna i samband med en träning.

Köp din jord i vår "gårdsbutik"
2021-03-23 09:21

Precis som förra året har du nu chansen att köpa trädgårdsprodukter från Weibulls vid vårt klubbhus!

I ett samarbete med Ekonova och Closebuy finns nu ett självplockslager av trädgårdsprodukter på gårdsplanen vid vårt klubbhus på Storängsgatan 5. Allt som du köper hos oss ger inkomst till föreningen, så stötta oss om du är medlem eller supporter.

I lagret finns:

Planteringsjord 59:-
Toppdress 59:-
Täckbark 59:-
Naturgödsel 59:-

Allt i 40L säckar.

Sväng enkelt in på vår gårdsplan, plocka på dig de produkter du vill ha och följ instruktionerna som finns uppsatta vid "shopen". Du registrerar ditt köp på closebuy.se i telefonen, knappar in vilken butik du handlar ifrån och betalar smidigt med swish direkt på plats.

Vårt butiksnummer är i år: 7385

Nu hjälps vi åt att tömma lagret i år igen!

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/
P11, 20/07 14:10