Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Bollek
Söndag 24/10 startar Bolleken för spelare födda 2016
2021-09-17 13:39, Bollek

Dags att börja ladda upp för träningsdebut för de spelare födda 2016 som är sugna på fotboll!

Söndagen den 24/10 drar vi igång Bolleken. Som tidigare år har vi en grupp för flickor och en grupp för pojkar som tränar på varsin sida i Ramunderhallen. Under de första månaderna tränas spelarna av ledare från våra ungdomslag.

Ni kan förhandsanmäla er HÄR (Välj P16 eller F16), men det går lika bra att dyka upp och prova på innan anmälan.

Fram tills årskiftet är Bolleken gratis för deltagarna, men från 2022 tar vi ut en spelaravgift.

Inomhusskor, vattenflaska och ett spelsuget humör är allt som behövs.

När: Från söndag 24/10 och varje söndag fram till 12/12 under 2021 Kl: 09:30-10:30

Var: Ramunderhallen

Välkomna!

Framgång i Söderköpings stadslopp
2021-08-19 15:00, U17

André Olsson från SIKs U17 tog i gårdagens stadslopp hem spurtpriset i konkurrens med delar av löpareliten,  och vann ett spa-paket på brunnen.

Vi gratulerar André för årets snabbaste målgång!

Supporterplatser i buss till matchen mot Västerviks FF
2021-06-17 10:46

Onsdag den 23/6 åker A-laget för bortamatch mot Västerviks FF.

Till matchen åker de buss och det finns plats för 20 stycken personer till som vi gärna fyller med supportrar.

När: Onsdag 23/6.

Avresa: 16:30 från Ramunderhallens parkering

Pris: 100:-  Betalas med Swish vid påstigning

Boka din plats genom ett mail till kansliet   - sik.fotboll@telia.com och ange ditt namn och telefonnummer.

Ingen publik på A-lagets bortapremiär
2021-06-04 14:43

Om någon tänkt att åka och titta på årets bortapremiär mot BK Ljungsbro nu i helgen, kan vi tyvärr meddela att hemmalaget inte har några biljetter kvar då publikantalet är begränsat till 100 personer.

Vi hoppas att vi ses på hemmapremiären istället!

SIKs verksamhet under "personlig lockdown"
2021-05-01 11:16

Styrelsen i SIK har under gårdagen diskuterat frågan om Personlig lockdown i förhållande till vår verksamhet och har enhälligt beslutat att fortsätta följa ÖFFs rekomendationer.

Det betyder att vi fortsätter  vår verksamhet med träningar för klubbens spelare under de närmaste två veckorna, men med lite ändringar:

• Föräldrar/anhöriga lämnar och hämtar sina barn UTANFÖR Vikingavallen i samband med träningarna. Inga "obehöriga" får vistas inne på Vallen under träning.
  • Undvik trängsel innan och efter träning. Föräldrar som väntar på sina barn gör det om möjligt i bilen, eller på behörigt avstånd från övriga föräldrar.
  • Bedömmar man att ens barn inte ska deltaga på träning under dessa två veckor, kommer träningsnärvaron inte att räknas mot exempelvis laguttagningar eller liknande. Det ska inte påverka spelaren att denne stannar hemma under den här perioden.

Neden följer ÖFFs uppmaningar kring träning under lockdown.

-----------

Det pågår just nu en omfattande spridning av covid-19 i Östergötland. Alla som vistas i länet uppmanas att ta sitt ansvar för att förhindra sjukdom och rädda liv.

Följ dessa viktiga råd:

• Träffa inga andra än dem du bor med.
  • Stanna hemma vid minsta symtom.
  • Arbeta hemifrån om du kan.
  • Håll avstånd till andra – minst två meter.

Utgå från att alla du möter är smittade.

Personlig lockdown gäller alla, även de som har haft covid-19 med ett positivt test eller antikroppar. Alla måste ta personligt ansvar i det här läget och göra sitt yttersta. Tillsammans kan vi minska smittspridningen och förändra den allvarliga situation vi befinner oss i.

Träningsverksamhet kan bedrivas om det sker på ett ansvarsfullt och smittsäkrt sätt. Undvik att föräldrargrupper eller andra icke utövare samlas på anläggningar.

För att personer födda 2001 eller tidigare ska kunna träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter på ett sådant sätt bör de:

• hålla avstånd till varandra,
  • inte dela utrustning med varandra,
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,
  • undvika gemensamma omklädningsrum,
  • resa till och från aktiviteten individuellt, och
  • utföra aktiviteten i mindre grupper.

När det gäller varje verksamhets ansvar anges att föreningar som bedriver idrott bör

• när det är möjligt hålla träningar och andra aktiviteter utomhus,
  • minimera antalet personer som närvarar samtidigt eller på annat sätt undvika trängsel, samt
  • avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag av sådan idrott som är yrkesmässig.

Så kan du minska smittspridningen

• Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter match/träning.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/
P05-06, 16/09 17:36