Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat

Försäljning av Newbody
2023-08-31 20:18
Hej föräldrar till p16. 
Vi efterfrågar vilka som just nu är aktiva i P16 laget. Denna inventering gör vi för att kunna gå ut med information om att vi nu ska börja sälja NewBody och senare idrottsrabatten (häfte). Anledningen till att börja sälja för vårt lag är att försöka bekosta den avgift som p16 detta år ska betala till klubben, ca 5000kr. Nästa år går kostnaden upp till ca 10000kr. Den högre summan tillfaller när barnen är ca 7-8 år och uppåt och det gäller i hela föreningen. Lyckas vi inte sälja, så kommer vi behöva be varje kvarstående individ bekosta en liten peng själva. Inventeringen av lag syftar också på att hjälpa oss i planeringen för träningar och matcher. Hör av er om ni inte är aktiva just nu. För att komma åt försäljning av Newbody så kommer lagförälder Stina komma ut till nästa träning 3september med information. Försäljning startar omgående. Missar man träningen så behöver ni höra av er till Stina för att få tag i material mm. stina@drottekonomi.se
Stina Drott är med i föräldragruppen och vi efterfrågar fler föräldrar som får delta i lagets framtida händelser och planeringar. Återkoppla till Stinas mejl alternativt till tränarna vid träningstillfälle. Slutligen för vetskap, om vi får in mer pengar än vad vår årsavgift är, så kommer det användas i lagets egna kassa, som i framtiden kan bekosta, eventuella cuper, avslutningar eller andra sammankomster.
Vi planerar att få till ett nytt föräldramöte i höst. Håll utkik för kallelse till det framöver. 
Mvh Tränarna med Stina.
 
Sociala medier
Våra sponsorer