Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat

Innesäsongen för P16 2023/2024
2023-10-31 10:22

Hej alla föräldrar!

 

Den 12 november startar vi vår innesäsong. Vi kommer att genomföra våra träningar i Berrahallen i Kuddby på söndagar kl 13:00-14:30. Sista träningen i hallen kommer förmodligen att vara den 28 april 2024.

 

Berrahallen har konstgräsplan så grabbarna kan med fördel fortsatt spela med sina utefotbollsskor. Hallen är dessvärre inte uppvärmd och det kommer vissa dagar vara ganska kyligt - det är därför viktigt att barnen har kläder för kallare väder när vi tränar. 

 

I kallelserna inför träningarna kommer ni kunna ange om ni är i behov av samåkning eller om ni har plats i bilen för fler passagerare. 

 

Att vi tränar i Berrahallen kommer att innebära en extrakostnad för laget på 4700kr. Anledningen till att vi landade i Berrahallen har att göra med låg tillgänglighet i de mer närbelägna idrottshallarna.

 

Vi kommer att kalla till ett föräldramöte i början av december. Där kommer vi bl.a. att behandla frågan om hur vi finansierar Berrahallen - ta från lagkassan eller en extraavgift per spelare om ca 200kr.

 

Här ligger Berrahallen:

https://maps.app.goo.gl/CQjgaE7smp1NFYeS7?g_st=ic

 

Med vänliga hälsningar
Ledarna i P16

Uppdaterad info om sammandraget 16/9
2023-09-12 21:32

Hej. 

 

Här kommer lite uppdaterad information om sammandraget i Lindö på lördag 16/9.

 

Samling 12:15 (Obs - ny samlingstid) Fastighetsteknik Arena Plan B, Lindö

Plan B har sin ingång vid padelarenan. 

Det kommer vara andra aktiviteter på området, då det samtidigt är Lindö-dagen. 

Kiosk, som säljer enklare fika, korv och kebab finns. 

Det är oklart om vi kommer ha tillgång till omklädningsrum, så kom ombytta och ta med överdragskläder att ha mellan matcherna om det blir kyligt. 

Beräknad tid för avslut av dagen är ca 16:00. 

 

Utrustning: Fotbollsskor, benskydd, vattenflaska, blå t-shirt (gärna SIK-tröja om ni har). 

 

Länk till spelschema: https://sammandrag.se/8GY27F

 

Anmälan för respektive sammandrag har skickats ut sedan tidigare. Tyvärr har vi inte kunnat uppdatera tiderna i kallelsen pga någon begränsning som finns i systemet. Önskemål är att ni anmäler ert barn så fort ni kan, så underlättar det planeringen. 

 

Vi önskar att varje barn har med sig en vuxen. Om det inte går, prata ihop er med andra föräldrar för samåkning. 

 

MVH / Tränarna

 

Länk till P16 Newbody-försäljning
2023-09-11 19:15

Hej. 

 

På träningen i söndags fick ni ut Newbody-kataloger som ni kan använda er av när ni säljer produkter från Newbody Family. 

 

Till detta finns även möjlighet att skapa sin egna säljsida, som är kopplad till P16-laget. På så sätt kan man enkelt dela en länk på sociala medier och via mail till nära och kära. 

Registrera er på https://portal.newbodyfamily.com/reg/TESRFGV?ut=1_208 om ni vill använda er av detta. 

 

Sista dag för försäljning är 8 oktober. 

 

Kom ihåg - ju mer vi säljer, desto mer pengar kommer finnas kvar i lagkassan för att använda under kommande år för att kunna åka på cuper mm. 

 

Lycka till!

Info om sammandrag 16/9 och 30/9
2023-08-31 21:47

Hej. 

 

Nu är det snart dags för grabbarnas första matcher tillsammans. Gemensamt för dessa sammandrag är att pojkarna spelar 3 mot 3, med flera kortare spelperioder och flera matcher. 

 

Sammandrag 1 - Lördag 16:e september

Samling 12:15 (Obs - ny samlingstid) Fastighetsteknik Arena Plan B, Lindö

Plan B har sin ingång vid padelarenan. 

Det kommer vara andra aktiviteter på området, då det samtidigt är Lindö-dagen. 

Kiosk finns, som säljer enklare fika, korv och kebab.

Det är oklart om vi kommer ha tillgång till omklädningsrum, så kom ombytta och ta med överdragskläder att ha mellan matcherna om det blir kyligt. 

Beräknad tid för avslut av dagen är ca 16:00. 

 

Sammandrag 2 - Lördag 30:e september

Samling 09:00 Ektorps IP

Klart ca 11:30

 

Utrustning: Fotbollsskor, benskydd, vattenflaska, blå t-shirt (gärna SIK-tröja om ni har). 

 

Anmälan för respektive sammandrag skickas ut via appen 14 dagar innan. Önskemål är att ni anmäler ert barn så fort ni kan, så underlättar det planeringen. 

 

Vi önskar att varje barn har med sig en vuxen. Om det inte går, prata ihop er med andra föräldrar för samåkning. 

 

MVH / Tränarna

 

 

 

 

 

 

 

Försäljning av Newbody
2023-08-31 20:18
Hej föräldrar till p16. 
Vi efterfrågar vilka som just nu är aktiva i P16 laget. Denna inventering gör vi för att kunna gå ut med information om att vi nu ska börja sälja NewBody och senare idrottsrabatten (häfte). Anledningen till att börja sälja för vårt lag är att försöka bekosta den avgift som p16 detta år ska betala till klubben, ca 5000kr. Nästa år går kostnaden upp till ca 10000kr. Den högre summan tillfaller när barnen är ca 7-8 år och uppåt och det gäller i hela föreningen. Lyckas vi inte sälja, så kommer vi behöva be varje kvarstående individ bekosta en liten peng själva. Inventeringen av lag syftar också på att hjälpa oss i planeringen för träningar och matcher. Hör av er om ni inte är aktiva just nu. För att komma åt försäljning av Newbody så kommer lagförälder Stina komma ut till nästa träning 3september med information. Försäljning startar omgående. Missar man träningen så behöver ni höra av er till Stina för att få tag i material mm. stina@drottekonomi.se
Stina Drott är med i föräldragruppen och vi efterfrågar fler föräldrar som får delta i lagets framtida händelser och planeringar. Återkoppla till Stinas mejl alternativt till tränarna vid träningstillfälle. Slutligen för vetskap, om vi får in mer pengar än vad vår årsavgift är, så kommer det användas i lagets egna kassa, som i framtiden kan bekosta, eventuella cuper, avslutningar eller andra sammankomster.
Vi planerar att få till ett nytt föräldramöte i höst. Håll utkik för kallelse till det framöver. 
Mvh Tränarna med Stina.
Föräldramöte 29/1
2023-01-20 10:39

Hej!

 

Här kommer agendan för mötet.

 

Agenda:

  • Presentation av oss ledare
  • Värdegrunder i klubben
  • 2023, vad händer?
  • Föräldragrupp/tränare
  • Sponsring
  • Kommunikationsvägar
  • Övrigt

 

Välkomna!

 

Hälsningar från ledarna

 
Sociala medier
Våra sponsorer