Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Gratis inträde till IFK-dam vs Bergdalen 29/10
2022-10-26 09:48

INBJUDAN IFK NORRKÖPING - BERGDALEN 29/10 Kl 15:00

Då Söderköpings IK är en del av Fotbollsfamiljen har vi gratis inträde till matchen.

Ingång genom entré 4A eller 4B där ni uppger vilken förening ni kommer ifrån.

Nyheter, publikinformation och mer inför matchen hittar ni under veckan på http://www.ifknorrkoping.se och IFK Norrköpings sociala medier.

P07 Seriesegrare i P15 B2 2022
2022-10-14 14:21, U17

Söderköpings IK P07, som efter säsongen nu har gått upp i U17-laget, tog hem segern i sin B-serie under hösten. Det var andra raka seriesegern för laget, och det lovar gott inför framtiden.

Stort tack till alla spelare och ledare för insatserna på ungdomssidan, både i år och tidigare!

Bollek
Bollek för spelare födda 2017 drar igång 23/10!
2022-10-10 12:30, Bollek

Dags att börja ladda upp för träningsdebut för de spelare födda 2017 som är sugna på fotboll!

Söndagen den 23/10 drar vi igång Bolleken. Som tidigare år har vi en grupp för flickor och en grupp för pojkar som tränar på varsin sida i Ramunderhallen. Under de första månaderna tränas spelarna av ledare från våra ungdomslag.

Ni kan förhandsanmäla er HÄR (Välj P17 eller F17), men det går lika bra att dyka upp och prova på innan anmälan.

Fram tills årskiftet är Bolleken gratis för deltagarna, men från 2023 tar vi ut en spelaravgift.

Inomhusskor, vattenflaska och ett spelsuget humör är allt som behövs.

Välkomna!

När: Från söndag 23/10 och varje söndag fram till 13/12 under 2021 Kl: 10:30-11:30

Var: Ramunderhallen

Välkomna på SIK-dagen Söndag 2/10!
2022-09-19 13:41

Hej alla spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och supportrar, vi vill önska er varmt välkomna på SIK-dagen!

Söndagen den 2/10 kommer vi att arrangera en heldag på Vikingavallen för alla föreningens lag, fylld med aktiviteter, medaljutdelning och matcher.

Varje lag i föreningen har fått en tid på konstgräset för att hitta på en egen aktivitet, tex en träningsmatch, lekar eller varför inte en match mot föräldrarna? I samband med lagens egna aktiviteter bjuder vi på korv och dricka, delar ut plaketter  till de yngre som varit med och spelat matcher under året, och erbjuder lekar och tävlingar vid sidan om.

Några av våra sponsorer är på plats, samt även räddningstjänsten med en brandkårsbil.

Vår samarbetspartner Coerver Coaching kommer vara på plats och ha en egen tävling där du kan vinna priser i form av deltagarplatser i några av deras kommande aktiviteter.

Vi startar med de allra yngsta vid kl 09:00 och jobbar oss uppåt i åldrarna under dagen. Vid 15:00 släpper vi på A-laget som ska värma upp i årets sista match hemma mot Finspångs FK.

Hör med ditt lags ledare, vilken tid, och aktivitet just ditt lag har tänkt att ha.

Vid 16:00 när matchen drar igång är vår förhoppning att så många som av dagens besökare möjligt har lust att hänga kvar, eller komma tillbaka till vallen och heja fram A-laget till en seger!

---------------

Vi kommer under dagen ha ett tält där man har möjlighet att byta och/eller sälja urvuxna fotbollsskor, träningskläder eller annat sportmaterial, för att de ska komma till gagn även efter att den tidigare ägaren vuxit ur dem.

För att ställa iordning tältet och ha sakerna på plats redan på morgonen, så får ni gärna lämna in dem på kansliet redan veckan innan. Om ni önskar skänka dem, behöves ingen märkning, men om ni vill ta en slant, ska de märkas med namn, pris och  swishnummer.

Kansliet har öppet varje veckodag mellan 09:00-15:00. Vi kommer även ha öppet på kvällen Onsdagen den 28/9 mellan 18:00-20:00 för de som har svårt att komma under dagtid.

VÄLKOMNA TILL SIK-DAGEN!

Platser kvar på Coerver Extra v.34-39
2022-08-19 14:24

Vi vill tippsa om att det finns platser kvar på Coerver Extra, en veckoskola på tisdagar under 6 tillfällen här på Vikingavallen. Finns platser för både pojkar och flickor i åldrarna 10-13 år. Passa på att slipa lite extra på dina skillz i höst!

Mer info och anmälan hittar du på Coervers hemsida HÄR

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/