Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Sista chansen på sommarfotbollsskolan
2022-06-20 14:10

Nu är det sista chansen att att anmäla sig på årets fotbollsskola. Av 64 platser återstår nu bara ett 15-tal. Så har inte du anmält dig än, så har nu en sista möjlighet innan portarna stänger.

NÄR: måndag – onsdag, vecka 26 (27-29 Juni)

TID: 09.00-15.00 alla dagar

VAR: Vikingavallen

VEM: Pojkar & Flickor födda 2014-2008

ANTAL PLATSER: 64

PRIS: 1395 kr

ANMÄLAN: Du anmäler/köper ditt deltagande via Coervers hemsida .

Länken hittar du: HÄR!

Senior Herr
Tidig seriefinal: SIK - Dagsberg imorgon fredag kl 19:15
2022-06-16 11:32, Senior Herr

Nu vänder serien och vi tar emot serietvåan Dagsberg i returmötet på hemmaplan, i något som kan beskrivas som en tidig seriefinal. En riktig sexpoängsmatch, där vi kan dra ifrån i toppen vid vinst, men även halka ned till andraplatsen vid en förlust.

Säsongen började med just en förlust borta mot Dagsberg med 0-1 i premiären. Sedan dess har lagen spelat jämnt, med  enbart två förluster var, men där Dagsberg har kryssat en gång och således ligger två poäng bakom oss.

Även om vi leder serien, så har Dagsbergs offensiv imponerat under våren, och de har gjort 53 mål framåt, 20 mer än oss. Senaste två matcherna har de gjort 13 mål. Det betyder att vi behöver hålla dem bakom oss, för vid samma poäng har de ett stort försprång i målskillnaden. Så tre poäng är allt som gäller imorgon, en riktig spännande inramning på matchen.

Se till att vara på plats för att stötta våra grabbar. Välkomna till Vallen!

Senior Herr
Kvällens A-lagsmatch inställd
2022-06-03 09:13, Senior Herr

Kvällens A-lagsmatch mellan SIK och Sonstorp ställs in efter att Sonstorp tyvärr har tvingats lämna walk over.

Vi ses igen fredag den 17/6 då vi tar emot Dagsberg, som för tillfället jagar oss i toppen av tabellen, bara två poäng bakom. Eller så kommer ni på derby söndagen den 12/6, då vi tar oss ann Stegeborg i Div 6 med vårt B-lag.

Fotbollsskolan
Påminnelse om Söderköpings IK´s Sommarfotbollsskola 2022
2022-06-01 12:53, Fotbollsskolan

Juni är här och sommarlovet rusar allt närmare. Vi vill påminna om att nu kan det vara ett bra läge att säkra upp sin plats på årets sommarfotbollsskola på Vikingavallen. SIK tillsammans med Coerver Coaching annordnar tre dagar fulla med fotbollsskoj.

Välkommen in med din anmälan, så du har en plats när det drar igång!

NÄR: måndag – onsdag, vecka 26 (27-29 Juni)

TID: 09.00-15.00 alla dagar

VAR: Vikingavallen

VEM: Pojkar & Flickor födda 2014-2008

ANTAL PLATSER: 64

PRIS: 1395 kr

ANMÄLAN: Du anmäler/köper ditt deltagande via Coervers hemsida .

Länken hittar du: HÄR!

*Notera eventuella matrestriktioner under ”ÖVRIGT” i samband med anmälan

Volontärer till Diggeloo
2022-05-30 13:04

Den 7:e Augusti kommer Diggiloo till Söderköping och Vikingavallen

Förhoppningsvis kommer det bli en riktig folkfest och ge lite stjärnglans till vår stad.

I konceptet ingår det att värdstaden erbjuder stadens föreningar att ställa upp som volontärer för att fylla ut det behov av arbetskraft som behövs för att ställa iordning och riva scenområdet.

Vi i Söderköpings IK, har som stadens största förening, tagit på oss att tillsätta 32 platser, under tre pass, där vi hjälper bygga och riva scenen, samt agera värdar under själva föreställningen. Utöver oss medverkar även Ramunder HK och Nyströmska skol IF.

Alla som ställer upp som volontärer får gratis inträde till själva schowen (värde ungefär 500 kr). Vi bedömer att arbetet är lämpat för dig som är 18+, så vi vänder oss i första hand till föräldrar eller andra anhöriga till våra spelare.

Föreningen får betalt för vår insats, och vi har öronmärkt denna extrainkomst för att införskaffa fritidsinventarier ( ex pingisbord, foosball-table mm ) till klubbhuset, så att de kommer till direkt användning för våra ungdomsspelare.

Vi vänder oss i första hand till er som vill jobba under Diggeloo, men då detta är ett jobb vi har tagit på oss att lösa, kommer vi att ge våra lag i uppdrag att fylla de 32 platserna, om dessa inte kan tillsättas med frivilliga. Vi får arbeta tillsammans för att Diggeloo ska bli så bra som möjligt.

Anmäl dig via länken nedan senast 20/6 för att bli volontär och se showen gratis.

ANMÄLAN DIGGELOO

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/