Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Coerver Skillday i Mogata Torsdag 26/5
2022-05-18 13:27

Vu vill tippsa om att Coerver håller en Skillday i Mogata i sammarbete med Stegeborgs IF den 26/5 för spelare födda 2014 - 2008. Ett utmärkt tillfälle att slipa på sina skills!

SIK - Waldemarsviks IF Fredag 13/5 kl 19:15
2022-05-10 10:31, Senior Herr

Sörping mot Viken en fredagkväll i Maj, kan det bli bätte?

Vi besegrade Saltängen med 1-0 hemma förra måndagen, där ett självmål i 92:a minuten gav oss alla poängen efter en ganska krampaktig match. Ett bra lag har marginalerna med sig brukar det heta.

Efter det väntade topprivalerna Adas United på bortaplan, där vi efter att ha släppt in ett mål i första halvlek, kunde både hämta in och gå upp i ledningen i andra, efter mål av Leo Christensen och Jesper Karlsson. Vinsten där tog oss upp i serieledningen med 12 poäng, med just Adas på andra plats, på samma poäng, men med sämre målskillnad.

Waldemarsvik kommer i sin tur från två raka förluster mot Svärtinge och Finspång. De placerar sig på en 9:e plats på 6 poäng. Vi hoppas självklart på full pott, men om derbykännslan smyger sig på, är ingenting för säkert!

Matchstart 19:15

Vi hälsar alla välkomna till Vikingavallen.

Entre 40:-

Ingång sker som vanligt från Ingången vid Isrinken

SIK - Saltängens BK Måndag 2/5 kl 19:30
2022-04-29 12:25, Senior Herr

Då var det dags för hemmamatch nummer två. SIK tar emot Saltängens BK i omgång fyra.

SIK kommer från två raka vinster mot Lindö FF och Bosna, där man har skrapat ihop den ganska imponerade målskillnaden 8-1 över 180 minuter. Saltängen har två målsnåla kryss mot Svärtinge och Finspång i bagaget.

Självklart hoppas vi på ytterligare mål hemma på vallen!

Matchstart 19:30

Som vanligt är entrépriset 40:- och ingång sker via entrén vid isrinken.

Välkomna!

Välkomna på Valborg 2022!
2022-04-27 14:39

Söderköpings IK i sammarbete med Söderköpings Kommun och Söderköpings Brunn kan äntligen bjuda in till Valborgsfirande igen. Efter ett par år pandemi, kan vi nu köra ett fullskaligt Valborg i år.

Ni ser programmet ovan. Vi i SIK står med våra lotterikiosker på plats, där du har chans att vinna choklad och presenthinkar från Hemköp och Brunnen har har öppet under hela kvällen.

Kom och fira med oss!

Hemmapremiär: SIK - Lindö FF Söndag 24/4 15:00
2022-04-20 12:26, Senior Herr

Då var det då dags för hemmapremiär för vårat A-lag i Div. 4 Östra.

Konstgräset är nyklippt, korven är varm och bollen är rund när vi välkomnar Lindö FF för kampen om tre poäng på Vikingavallen. Fantastiskt att kunna hälsa publiken välkomna tillbaka med, och vi hoppas på ett starkt stöd från sidlinjen.

Matchstart 15:00

Entrén sker som vanligt från ingången vid Isrinken, och vi öppnar portarna 14:30 för insläpp.

Entrépris är 40:-

Ungdomar under 18 och medlemmar har gratis inträde.

Välkomna!

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/