Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Carola konsert mfl
2024-07-01 08:24

Finns det verkligen inte flera som kan tänka sig att anmäla sig som publikvärd under kommande

veckans konserter. Det handlar ju trots allt om ett par timmars jobb om vi alla hjälps åt att

stötta SIK så kommer vi att klara ut vårt uppdrag och därmed dra in pengar till klubben.

Anmälan skickas direkt till följande mailadress: ordforande@soderkppingsik.nu

Tack för din anmälan  !

MVH

Lasse Lindberg

Sommar, sol och semester
2024-06-30 14:21

Föreningens styrelse och ungdomskommitté vill önska alla våra medlemmar en riktigt skön sommar!

Många av föreningens lag är redan iväg eller ska åka iväg på efterlängtade cuper nu när seriespelet är över. Cuperna är en höjdpunkt och vi hoppas att ni får ett roligt minne tillsammans!

Lägg gärna upp bilder och kommentarer från era äventyr på era respektive lag sidor!

Vi vill också informera om arbetet i föreningen och kommande aktiviteter.

Spelformsutbildningar har påbörjats under våren för 3mot3 och 5mot5 lagen. Totalt har 17 ledare deltagit på träffarna med ett fantastiskt engagemang och mycket givande diskussioner.

Planering pågår och kallelser för 7mot7, 9mot9 och 11mot11 lagen kommer att komma.

Intresset för höstens tränarutbildning SvFF D är stort och hela 20 stycken ledare har anmält sitt intresse och deltagande. Det innebär att när utbildningen är genomförd så har vi en eller flera utbildade ledare i 99,9% av alla våra lag!

Det stärker föreningen och för våra medlemmar betyder det att man kan känna sig trygg i vår verksamhet.

Föreningens Fotbollsutvecklare Patrik Hagström har påbörjat sina lagbesök hos våra yngsta lag. Det har varit positivt och uppskattat av lagens ledare. Lagbesöken fortsätter efter sommaruppehållet. Genom att klicka på länken så får du en bild av vad en Fotbollsutvecklare är och har för roll i en förening.

Föreningens egna "SUP Möten" med alla ledare där vi tillsammans tittar på träningsplanering utifrån föreningens Spelarutbildningsplan fortsätter efter sommaren.

Följande träffar är inplanerade och separata kallelser skickas till berörda ledare.

- Tisdag 27/8 kl. 17.00-18.30 Ledare 3mot3 och 5mot5

- Tisdag 27/8 kl. 18.45-20.15 Ledare 7mot7

- Tisdag 3/9 kl. 19.00-20.30 Ledare 9mot9 och 11mot11

Bollek för födda 2019 startar i början av November och information om anmälan, plats och tid kommer att skickas ut. Vi tittar just nu på att säkerställa Bolleks vintersäsong genom att se över platsen för aktiviteten för att slippa avbokningar av bokade tider som vi hade stort bekymmer med under förra vintern. Vi jobbar också med att hitta ett sätt där vi kan få in föräldrar i verksamhet redan från starten.

Föreningens styrelse och ungdomskommitté kommer under hösten över en helg tillsammans med RF/SISU genomgå ett föreningsutvecklingsarbete för att stärka föreningens organisation och arbete.

Styrelsen jobbar också med föreningens 20 års jubileum och SIK Dagen och kommer att presentera spännande saker kring det!

Ha nu en skön sommar allesammans!

Påminnelse se Carola mfl gratis.
2024-06-25 17:15

Stötta SIK !

Enligt tidigare nyhet har vi i SIK tagit på oss uppdraget att bemanna och hjälpa till

kring Carolas konsert den 7:e Juli vid Söderköpings Brunn.

Vi behöver hjälp med att bygga och riva staket den 3/7, respektive den 7/7, samt vara

entrévärdar under själva konserten. Totalt behövs ca 15-20 personer.

Alla som anmäler sig får självklart se konserten gratis.

Dessutom efterfrågas publikvärdar till övriga konserter under veckan.

Då behövs mellan 4-6 personer som jobbar mellan 18-22.

Aktuella datum:

2 Juli Smash Into Pieces

3 Juli Arvingarna

4 Juli Magnus Carlsson

5 Juli Måns Zelmerlöw

6 Juli Timbuktu

7 Juli Carola

Åldersgränsen är 18 år.

SIK har möjlighet att dra in upp till 25.000:- kronor om vi får tillräckligt

många medlemmar som anmäler sig. Det är viktigt för klubbens ekonomi

att vi kan utföra uppdraget fullt ut. Det handlar alltså bara om några

timmars arbetsinsats för var och en.

Ta chansen och gör en insats för klubben !

Använd kampanjkoden "Tack2024" så får våra medlemmar gå 2 för 1 på

valfri konsert dock inte Smash Into Pieces som är slutsåld.

Boka biljett www.musikpabrunnen.se

Anmäl Er snarast till ordforande@soderkopingsik.nu

Dryckesfestivalen intar Vikingavallen
2024-06-25 17:09

Då dryckesfestivalen pågår på Vikingavallen mellan 5:e - 7:e Juli är Vallen inte öppen för

allmänheten. Men för övrigt är Vallen öpppen för spontanidrott hela sommaren.

Trevlig sommar !

Kansliet semesterstäng 21/6 till 22/7
2024-06-20 13:02

Då tar kansliet semester och öppnar åter upp igen 22/7.

Vid akuta ärenden kan man nå mig via sms på (+46)708729902

//Stefan - Kansliet