Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
P07 Segrare i Norrköpings Fotbollsfest 2022
2022-08-02 14:21, P07

Under den gågna helgen vann SIK P07 Norrköpings Fotbollsfest för pojkar 15 år. Efter tre dagars seriespel stod det klart att P07 kunde ta sig vidare till A-slutspelet efter segrar mot bland annat Oxelösund och Smedby. Lördagen hade dock avslutats med en förlust mot Svärtinge, och tabellen föll sig så att Svärtinge stod för motståndet igen direkt på söndagsförmiddagen i Semifinalen.

Semifinalen blev en rysare, men efter tio minuters förlägning stod det fortfarande 0-0 på resultattavlan. Straffar väntade både spelare och en nervös föräldragrupp.

Men den riktiga spänningen uteblev efter att Anton räddat första och tredje straffen, samt att Svärtinge hunnit missat den andra där emellan, medan SIK satte alla sina straffar. En riktig kämpainsats.

I finalen mötte man Lindö FF, som man hade kryssat med i turneringens första dag. Det var många trötta ben, men viljan fanns där och SIK tog en snabb tvåmålsledning, bägge målen av Lukas. Efter det kunde man hålla undan och vinna med 4-0, efter ytterligare mål av Axel och Elias.

Stort grattis till P07 för en fin buckla och en ännu finare insats!

Sista chansen på sommarfotbollsskolan
2022-06-20 14:10

Nu är det sista chansen att att anmäla sig på årets fotbollsskola. Av 64 platser återstår nu bara ett 15-tal. Så har inte du anmält dig än, så har nu en sista möjlighet innan portarna stänger.

NÄR: måndag – onsdag, vecka 26 (27-29 Juni)

TID: 09.00-15.00 alla dagar

VAR: Vikingavallen

VEM: Pojkar & Flickor födda 2014-2008

ANTAL PLATSER: 64

PRIS: 1395 kr

ANMÄLAN: Du anmäler/köper ditt deltagande via Coervers hemsida .

Länken hittar du: HÄR!

Senior Herr
Tidig seriefinal: SIK - Dagsberg imorgon fredag kl 19:15
2022-06-16 11:32, Senior Herr

Nu vänder serien och vi tar emot serietvåan Dagsberg i returmötet på hemmaplan, i något som kan beskrivas som en tidig seriefinal. En riktig sexpoängsmatch, där vi kan dra ifrån i toppen vid vinst, men även halka ned till andraplatsen vid en förlust.

Säsongen började med just en förlust borta mot Dagsberg med 0-1 i premiären. Sedan dess har lagen spelat jämnt, med  enbart två förluster var, men där Dagsberg har kryssat en gång och således ligger två poäng bakom oss.

Även om vi leder serien, så har Dagsbergs offensiv imponerat under våren, och de har gjort 53 mål framåt, 20 mer än oss. Senaste två matcherna har de gjort 13 mål. Det betyder att vi behöver hålla dem bakom oss, för vid samma poäng har de ett stort försprång i målskillnaden. Så tre poäng är allt som gäller imorgon, en riktig spännande inramning på matchen.

Se till att vara på plats för att stötta våra grabbar. Välkomna till Vallen!

Senior Herr
Kvällens A-lagsmatch inställd
2022-06-03 09:13, Senior Herr

Kvällens A-lagsmatch mellan SIK och Sonstorp ställs in efter att Sonstorp tyvärr har tvingats lämna walk over.

Vi ses igen fredag den 17/6 då vi tar emot Dagsberg, som för tillfället jagar oss i toppen av tabellen, bara två poäng bakom. Eller så kommer ni på derby söndagen den 12/6, då vi tar oss ann Stegeborg i Div 6 med vårt B-lag.

Fotbollsskolan
Påminnelse om Söderköpings IK´s Sommarfotbollsskola 2022
2022-06-01 12:53, Fotbollsskolan

Juni är här och sommarlovet rusar allt närmare. Vi vill påminna om att nu kan det vara ett bra läge att säkra upp sin plats på årets sommarfotbollsskola på Vikingavallen. SIK tillsammans med Coerver Coaching annordnar tre dagar fulla med fotbollsskoj.

Välkommen in med din anmälan, så du har en plats när det drar igång!

NÄR: måndag – onsdag, vecka 26 (27-29 Juni)

TID: 09.00-15.00 alla dagar

VAR: Vikingavallen

VEM: Pojkar & Flickor födda 2014-2008

ANTAL PLATSER: 64

PRIS: 1395 kr

ANMÄLAN: Du anmäler/köper ditt deltagande via Coervers hemsida .

Länken hittar du: HÄR!

*Notera eventuella matrestriktioner under ”ÖVRIGT” i samband med anmälan

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/
P13, 07/08 09:14