Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Välkomna på SIK-dagen Söndag 2/10!
2022-09-19 13:41

Hej alla spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och supportrar, vi vill önska er varmt välkomna på SIK-dagen!

Söndagen den 2/10 kommer vi att arrangera en heldag på Vikingavallen för alla föreningens lag, fylld med aktiviteter, medaljutdelning och matcher.

Varje lag i föreningen har fått en tid på konstgräset för att hitta på en egen aktivitet, tex en träningsmatch, lekar eller varför inte en match mot föräldrarna? I samband med lagens egna aktiviteter bjuder vi på korv och dricka, delar ut plaketter  till de yngre som varit med och spelat matcher under året, och erbjuder lekar och tävlingar vid sidan om.

Några av våra sponsorer är på plats, samt även räddningstjänsten med en brandkårsbil.

Vår samarbetspartner Coerver Coaching kommer vara på plats och ha en egen tävling där du kan vinna priser i form av deltagarplatser i några av deras kommande aktiviteter.

Vi startar med de allra yngsta vid kl 09:00 och jobbar oss uppåt i åldrarna under dagen. Vid 15:00 släpper vi på A-laget som ska värma upp i årets sista match hemma mot Finspångs FK.

Hör med ditt lags ledare, vilken tid, och aktivitet just ditt lag har tänkt att ha.

Vid 16:00 när matchen drar igång är vår förhoppning att så många som av dagens besökare möjligt har lust att hänga kvar, eller komma tillbaka till vallen och heja fram A-laget till en seger!

---------------

Vi kommer under dagen ha ett tält där man har möjlighet att byta och/eller sälja urvuxna fotbollsskor, träningskläder eller annat sportmaterial, för att de ska komma till gagn även efter att den tidigare ägaren vuxit ur dem.

För att ställa iordning tältet och ha sakerna på plats redan på morgonen, så får ni gärna lämna in dem på kansliet redan veckan innan. Om ni önskar skänka dem, behöves ingen märkning, men om ni vill ta en slant, ska de märkas med namn, pris och  swishnummer.

Kansliet har öppet varje veckodag mellan 09:00-15:00. Vi kommer även ha öppet på kvällen Onsdagen den 28/9 mellan 18:00-20:00 för de som har svårt att komma under dagtid.

VÄLKOMNA TILL SIK-DAGEN!

Platser kvar på Coerver Extra v.34-39
2022-08-19 14:24

Vi vill tippsa om att det finns platser kvar på Coerver Extra, en veckoskola på tisdagar under 6 tillfällen här på Vikingavallen. Finns platser för både pojkar och flickor i åldrarna 10-13 år. Passa på att slipa lite extra på dina skillz i höst!

Mer info och anmälan hittar du på Coervers hemsida HÄR

P07 Segrare i Norrköpings Fotbollsfest 2022
2022-08-02 14:21, P07

Under den gågna helgen vann SIK P07 Norrköpings Fotbollsfest för pojkar 15 år. Efter tre dagars seriespel stod det klart att P07 kunde ta sig vidare till A-slutspelet efter segrar mot bland annat Oxelösund och Smedby. Lördagen hade dock avslutats med en förlust mot Svärtinge, och tabellen föll sig så att Svärtinge stod för motståndet igen direkt på söndagsförmiddagen i Semifinalen.

Semifinalen blev en rysare, men efter tio minuters förlägning stod det fortfarande 0-0 på resultattavlan. Straffar väntade både spelare och en nervös föräldragrupp.

Men den riktiga spänningen uteblev efter att Anton räddat första och tredje straffen, samt att Svärtinge hunnit missat den andra där emellan, medan SIK satte alla sina straffar. En riktig kämpainsats.

I finalen mötte man Lindö FF, som man hade kryssat med i turneringens första dag. Det var många trötta ben, men viljan fanns där och SIK tog en snabb tvåmålsledning, bägge målen av Lukas. Efter det kunde man hålla undan och vinna med 4-0, efter ytterligare mål av Axel och Elias.

Stort grattis till P07 för en fin buckla och en ännu finare insats!

Sista chansen på sommarfotbollsskolan
2022-06-20 14:10

Nu är det sista chansen att att anmäla sig på årets fotbollsskola. Av 64 platser återstår nu bara ett 15-tal. Så har inte du anmält dig än, så har nu en sista möjlighet innan portarna stänger.

NÄR: måndag – onsdag, vecka 26 (27-29 Juni)

TID: 09.00-15.00 alla dagar

VAR: Vikingavallen

VEM: Pojkar & Flickor födda 2014-2008

ANTAL PLATSER: 64

PRIS: 1395 kr

ANMÄLAN: Du anmäler/köper ditt deltagande via Coervers hemsida .

Länken hittar du: HÄR!

Senior Herr
Tidig seriefinal: SIK - Dagsberg imorgon fredag kl 19:15
2022-06-16 11:32, Senior Herr

Nu vänder serien och vi tar emot serietvåan Dagsberg i returmötet på hemmaplan, i något som kan beskrivas som en tidig seriefinal. En riktig sexpoängsmatch, där vi kan dra ifrån i toppen vid vinst, men även halka ned till andraplatsen vid en förlust.

Säsongen började med just en förlust borta mot Dagsberg med 0-1 i premiären. Sedan dess har lagen spelat jämnt, med  enbart två förluster var, men där Dagsberg har kryssat en gång och således ligger två poäng bakom oss.

Även om vi leder serien, så har Dagsbergs offensiv imponerat under våren, och de har gjort 53 mål framåt, 20 mer än oss. Senaste två matcherna har de gjort 13 mål. Det betyder att vi behöver hålla dem bakom oss, för vid samma poäng har de ett stort försprång i målskillnaden. Så tre poäng är allt som gäller imorgon, en riktig spännande inramning på matchen.

Se till att vara på plats för att stötta våra grabbar. Välkomna till Vallen!

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/
P11, 06/10 06:49