Välkommen till Söderköpings IK
Här hittar du all information om Söderköpings IK du behöver, vare sig du är spelare, ledare, förälder, supporter, sponsor eller motståndare.

Plattknappforaldra Plattknappapp Plattknappstadium

- AKTUELLT -
Kansliet semesterstäng 21/6 till 22/7
2024-06-20 13:02

Då tar kansliet semester och öppnar åter upp igen 22/7.

Vid akuta ärenden kan man nå mig via sms på (+46)708729902

//Stefan - Kansliet

Ny Sportadminapp för medlemmar - ladda ned!
2024-06-19 13:55

Sportadmin har under en tid utvecklat en ny app för både ledare och medlemmar som nu har lanserats. Det gör att så fort du laddat ned den nya appen, kan du ta bort den gamla från din telefon.

Du laddar ned appen antingen från knappen här ovan som heter "Medlemsappen" eller så går du direkt hit:

Sportadmins ledar och medlemsapp

Du hittar instruktioner om bytet här:

Instruktioner om nya Sportadminappen

Ladda ned och logga in nu under sommaren så att du är redo att följa ditt lag och din spelare när de drar igång igen i höst!

Övningsbank 6-12 år
2024-06-16 14:31
SvFF Spelformer Barn & Ungdom

Vi har nu lagt till och laddat upp övningsbanker - Svenska Fotbollsförbundet / Östergötlands FF - som relaterar till ålder och spelform, på respektive lags hemsida upp till och med 12 år och som våra ledare jobbar utifrån.

Tanken är att du som spelare, ledare och förälder på ett enkelt sätt kan se vad som vi fokuserar på i övningar och i färdigheter.

Övningsbanken ligger som en "knapp" på respektive lags hemsida.

Vissa lag kan ha dubbla övningsbanker då man sträcker sig över flera årskullar.

Ungdomskommittén

Tränarutbildning SvFF D
2024-06-12 15:35

Söderköpings IK kommer att genomföra en tränarutbildning - SvFF D - under hösten.

Tränarutbildningar är en viktig del för att ge våra ideella föräldraledare en trygghet i sin ledar- och tränarroll, och det i sin tur leder till en utvecklande, trygg och rolig verksamhet för våra barn och ungdomar.

SvFF D är den första utbildningen i SvFF´s tränarutbildningsprogram och du kan läsa om innehållet är SvFF D - ditt första steg som tränare - Förening och aktiva (svenskfotboll.se)

En särskild inbjudan har gått ut till våra ledare via mail.

Ungdomskommitté

Ingen fotbollsskola i år
2024-06-11 12:39

I sommar annordnas ingen fotbollsskola av oss i Söderköpings IK. Föreningen letar efter ett nytt upplägg inför framtiden och planen är att ha den på plats till nästa år, då vårt mål är att ha en fotbollsskola i vår regi varje år.

sponsorhusetknapp/ ezgif-com-gif-maker/
P2018, 16/06 18:34