Senior Herr

SIK - Waldemarsviks IF Fredag 13/5 kl 19:15
2022-05-10 10:31

Sörping mot Viken en fredagkväll i Maj, kan det bli bätte?

Vi besegrade Saltängen med 1-0 hemma förra måndagen, där ett självmål i 92:a minuten gav oss alla poängen efter en ganska krampaktig match. Ett bra lag har marginalerna med sig brukar det heta.

Efter det väntade topprivalerna Adas United på bortaplan, där vi efter att ha släppt in ett mål i första halvlek, kunde både hämta in och gå upp i ledningen i andra, efter mål av Leo Christensen och Jesper Karlsson. Vinsten där tog oss upp i serieledningen med 12 poäng, med just Adas på andra plats, på samma poäng, men med sämre målskillnad.

Waldemarsvik kommer i sin tur från två raka förluster mot Svärtinge och Finspång. De placerar sig på en 9:e plats på 6 poäng. Vi hoppas självklart på full pott, men om derbykännslan smyger sig på, är ingenting för säkert!

Matchstart 19:15

Vi hälsar alla välkomna till Vikingavallen.

Entre 40:-

Ingång sker som vanligt från Ingången vid Isrinken

SIK - Saltängens BK Måndag 2/5 kl 19:30
2022-04-29 12:25

Då var det dags för hemmamatch nummer två. SIK tar emot Saltängens BK i omgång fyra.

SIK kommer från två raka vinster mot Lindö FF och Bosna, där man har skrapat ihop den ganska imponerade målskillnaden 8-1 över 180 minuter. Saltängen har två målsnåla kryss mot Svärtinge och Finspång i bagaget.

Självklart hoppas vi på ytterligare mål hemma på vallen!

Matchstart 19:30

Som vanligt är entrépriset 40:- och ingång sker via entrén vid isrinken.

Välkomna!

Hemmapremiär: SIK - Lindö FF Söndag 24/4 15:00
2022-04-20 12:26

Då var det då dags för hemmapremiär för vårat A-lag i Div. 4 Östra.

Konstgräset är nyklippt, korven är varm och bollen är rund när vi välkomnar Lindö FF för kampen om tre poäng på Vikingavallen. Fantastiskt att kunna hälsa publiken välkomna tillbaka med, och vi hoppas på ett starkt stöd från sidlinjen.

Matchstart 15:00

Entrén sker som vanligt från ingången vid Isrinken, och vi öppnar portarna 14:30 för insläpp.

Entrépris är 40:-

Ungdomar under 18 och medlemmar har gratis inträde.

Välkomna!

Ledare sökes till SIKs andralag i Div. 6
2022-01-13 12:55

Seniortruppen omorganisera i och med det nya seriesystemet i Östergötland och vi söker ledare för vårat "andralag" från och med säsongen 2022.

Utvecklingsserien läggs ned och vi i SIK har tilldelats en plats i Div. 6 för ett andralag. Vi söker nu tränare/ledare för laget, som kan ingå i seniortruppens ledarstab och ha ansvar för träning och match för spel i Div. 6.

Stommen av spelare utgörs av vårat föredetta U17-lag och spelare med ambition att slå sig in i A-truppen. 2 till 3 träningar i veckan på Vikingavallens konstgräsplan, samt matcher ingår i uppdraget. Arvode och reseersättning ingår.

Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av att leda seniorer sedan tidigare, eller att du har haft äldre ungdomslag, och nu är sugen på att testa vingarna i seniorernas seriesystem.

Vid frågor eller intresse kontakta kansliet på:

tel:   0121-10434

mail:   sik.fotboll@telia.com