Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat

Innesäsongen för P2016 2023/2024
2023-10-31 10:22

Hej alla föräldrar!

 

Den 12 november startar vi vår innesäsong. Vi kommer att genomföra våra träningar i Berrahallen i Kuddby på söndagar kl 13:00-14:30. Sista träningen i hallen kommer förmodligen att vara den 28 april 2024.

 

Berrahallen har konstgräsplan så grabbarna kan med fördel fortsatt spela med sina utefotbollsskor. Hallen är dessvärre inte uppvärmd och det kommer vissa dagar vara ganska kyligt - det är därför viktigt att barnen har kläder för kallare väder när vi tränar. 

 

I kallelserna inför träningarna kommer ni kunna ange om ni är i behov av samåkning eller om ni har plats i bilen för fler passagerare. 

 

Att vi tränar i Berrahallen kommer att innebära en extrakostnad för laget på 4700kr. Anledningen till att vi landade i Berrahallen har att göra med låg tillgänglighet i de mer närbelägna idrottshallarna.

 

Vi kommer att kalla till ett föräldramöte i början av december. Där kommer vi bl.a. att behandla frågan om hur vi finansierar Berrahallen - ta från lagkassan eller en extraavgift per spelare om ca 200kr.

 

Här ligger Berrahallen:

https://maps.app.goo.gl/CQjgaE7smp1NFYeS7?g_st=ic

 

Med vänliga hälsningar
Ledarna i P16

 
Sociala medier
Våra sponsorer