Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat

Söderköpings IK JOYNAR!
2024-03-19 11:57

Söderköpings IK har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

 

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. 

 

Administrationen sköts från föreningen, med hjälp av JOYNA-ansvariga i respektive lag. Säljande lag får 75% av intäkterna från sin försäljning och 25% går till föreningen. Föreningens förhoppning är att lagen med en mycket liten insats ska tjäna ihop till lagavgiften. Når man 25 prenumerationer i ett lag, så har man täckt lagavgiften, något vi tror kan vara till stor hjälp för lagkassorna.

 

 

Vad är JOYNA och hur säljs det? Klicka HÄR för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder:

 

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

· Registrera ditt barns webbshop  (instruktioner kommer).

· Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

För mitt lag:

 

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.


Nyhetsarkiv
INBJUDAN TILL ÅRSMÖTE2022-04-20 12:02
SIK på Idrottens dag2021-09-24 14:50
Nya sponsorer?2021-02-11 12:34
 
Sociala medier
Våra sponsorer