Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat

Härlig start på föreningens Ledarträffar 2024
2024-03-22 15:21

På torsdagen så var årets första av 3 inplanerade Ledarträffar med fokus på Träningsplanering utifrån föreningens nya Spelarutbildningsplan.

 

Dessa möten är ett av föreningens nya initiativ där våra ledare träffas för att planera, diskutera och byta erfarenheter kring vår spelarutbildning.

 

Som underlag för träffarna är föreningens verksamhetsbeskrivning, Söderköping IK Värdefullt, samt den för året nya Spelarutbildningsplanen.

 

Spelarutbildningsplanen har under 2023 skapats av en grupp från verksamhet med en åldersanpassad inriktning på både dom individuella färdigheterna och lagets färdigheter, och som styrelsen har beslutat om ska vara styrdokument för vår verksamhet.

 

Det var en fin uppslutning från ledarna på mötet där alla lag var representerade till 98%, och med ett härligt engagemang, nyfikenhet och intresse från alla närvarande, med många intressanta samtal kring träning men också med ett stort erfarenhetsutbyte mellan lagen.

 

Under kvällen presenterades också den nya Ungdomskommittén som har ett spännande år framför sig med många intressanta frågor att hantera.

Du når Ungdomskommittén på följande mail ungdom@soderkopingsik.nu

 

Även föreningens satsning på en Fotbollsutvecklare presenterades och mottogs med stort intresse från alla ledare.

 

Söderköpings IK och Ungdomskommittén är mycket glada över det intresse och nyfikenhet från våra ledare som visades på träffen, och det gör att vi tillsammans kan se ljust på SIK´s framtid!

 

Mötets presentation och agenda

 

 

Mvh

Söderköpings IK Ungdomskommitté

 


Nyhetsarkiv
INBJUDAN TILL ÅRSMÖTE2022-04-20 12:02
SIK på Idrottens dag2021-09-24 14:50
Nya sponsorer?2021-02-11 12:34
 
Sociala medier
Våra sponsorer