Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderköpings IK
Med fotboll i hjärtat

Smarta sätt att stödja oss kostnadsfritt!
2021-10-27 11:45

Vi vill upplysa alla våra nya nya och gamla medlemmar om alla de enkla och kostnadsfria sätt som ni kan stötta våran förening på. Många bäckar små som i detta fall kan hjälpa oss att driva vår verksamhet under bästa möjliga förutsättningar. Med några enkla val och knapptryckningar kan du stötta SIK!

 

STADIUM

 

Du kan koppla ditt Stadiumkort till oss i SIK, vilket gör att vi får en kickback på allt som ni handlar där, inte bara våra profilkläder. Nu behöver du bara väla detta en gång, och ditt val ligger kvar för alltis.

 

Läs mer här: Stadium - stöd din förening

 

GRÄSROTEN

 

Har du ett konto hos Svenska spel? Då kan du koppla det via "gräsroten" så att vi får en kickback när du tippar och spelar hos dem. Varje år får vi ta del av en pott pengar som blir större ju fler som har valt oss som stöd-förening.

 

Läs mer här: Gräsroten - Söderköpings IK

SPONSORHUSET

 

Funderar du på att handla årets julklappar online? Gå med i Sponsorhuset och handla i hundratals webb-butiker samtidigt som det ger pengar både till oss i SIK och tillbaka till dig. Smart och enkelt!

 

Läs mer här: Sponsorhuset - SIK

 

 

Våra spelare tackar dig på förhand!


Nyhetsarkiv
INBJUDAN TILL ÅRSMÖTE2022-04-20 12:02
SIK på Idrottens dag2021-09-24 14:50
Nya sponsorer?2021-02-11 12:34
 
Sociala medier
Våra sponsorer